fbpx

Detta var mycket glädjande att få läsa https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2F1drv.ms%2Fu%2Fs!ApbVdc56tRp2hYBtKMNESCjOtSU4-A%3Fe%3DqfxblF%26fbclid%3DIwAR2neN7QHiCCz5iubbIfaEz_prGTqS7yUSUsi4UJS_Zwu4drQGSl6EXKT2I&h=AT13EKTqSRadmwtC4sGsdGGJfk3ikF7LyCu5_iXWjYDwrGOKREskV_pwt6lnNQRY4ApV7Fb9FiHHd7gpOQNLtnuF4iYVY2xaBg-ZWuN4L2Rc8i7ecqeGLcJmxEmfKWQpET7oxv4bpk-rUaawnuo

Jag hoppas det är öppningsbart då det är samtliga team som vägdes och effektmättes under Lördagen på Tierp Arena.

Så här gick det till med info om mätningen ( facebook länk )  https://fb.watch/fLJsLOmLFB/

Informations  filer från helgen med varvtider / resultat

STEC race – tierp                             STEC RESULTAT              TIERP 2022-09-24

Tävlings PM finalen ( inför Tierp florerade 2 olika tävlings PM) Det ska inte förekomma utan vi hänvisar alltid till hemsidan under anmälan och ber om ursäkt om det blev rörigt.  med felaktiga tider som skickades ut på mail.

Detta gäller inför finalen.

STEC Tävlings PM finalen Linköping

Segerbankett bokar du på https://simplesignup.se/designs/141702

Vi kommer även ta prisutdelningen och mästerskaps medaljerna på prisutdelningen då detta kommer ta en stund att räkna ihop alla tusentals kilometer så vi räknar med och detta är ca tider 18,30 Prisutdelning dagen 20,00 totala seriepriserna. Vi har bokat middag för upp till 150 sittande matgäster och senast 11 Oktober behöver vi få in din anmälan för att kunna skapa en bra kväll ihop.  De team som av olika anledningar inte kan vara med under prisutdelningen får sina priser på Gotland ring i samband med Svenska Öppna Långloppsfinalen eller på premiären på Mantorp 30 April 2023.

Så här ser klassintygen ut. balance of performance som vi naturligtvis sparar och kan jämföra under 2023. just dessa är från Mid sweden motorsport.

KLASSINTYG (2)      

119hhp

Gotland är på gång https://simplesignup.se/events/188119

Vi kommer få en riktigt bra racing helg som avslutar säsongen så häng med till Gotland Ring

ANMÄLAN Linköping sker på denna länk https://simplesignup.se/events/194063

2023 skapa STEC efter dina tankar ? Alla kan inte vinna men alla kan ha kul på banan. och då är det viktigt att vi skapar detta som ett team och skapar en bra säsong.  Tävlingsledning , förare , team , funktionärer alla är lika viktiga för dynamiken och vi tror på STEC! Vi är övertygade om att Balance of Performence är rätt väg att nå ”Rättvis Racing” vi tror även på denna ”Hobby Racing med team är ekonomisk rätt väg att bedriva sitt bilsportintresse.  Tag 10 minuter denna vecka och fyll i denna enkät https://docs.google.com/forms/d/1dGk88tHh50Vs5DR7LzrrEgriIxrxdTr9ppMRqv0IUvA/edit

Det ger oss möjlighet att få höra dina viktiga tankar åsikter inför 2023.

  • Vilka banor ska vi köra på ?
  • Hur många race ska vi köra ?
  • Regler vad skall justeras ?

stec är för förare skapad av förare det ska vi dra nytta av då vi är fristående och har möjlighet att skapa de förutsättningar vi önskar.

PDF STEC (1)   Box hotell bokas  KLICKA på  med koden   STECRACING, så får teamet 15% finalhelgen bästa racing hotellet i hela Östergötland med härlig frukost 5 minuter från banan.

Team presentation läggs nu ut varje dag på Sociala medier.  vill du vara med så skicka in information som du önskar samt en bild på bilen. så lägger vi ut denna på facebook instagram osv.

Facebook Live på finalen kommer ske varje hel timme på Facebook. Vi har köpt in extra mikrofoner och antiskak stativ för att kunna skapa en bra sändning från finalen. denna kommer sändas på STEC officiella facebook som heter. https://www.facebook.com/stec.se

Där ligger även filmer från Tierp senast.

Nu önskar vi dig och teamet en riktigt bra vecka. och vi ser fram emot en riktigt fin final på Linköping. Vi kommer ha en Pay& Drive bil Audi TT för dig som saknar team och bil.

kontakt med oss

www.stec.se

stec@stec.se

+46 70 798 23 78