fbpx

Välkommen till ännu en blogg som innehåller info om stec racing. Den är alltid gratis och fri att dela vidare till dina gasglada vänner.  För på så sätt kan intresset växa för den racing vi brinner för

Slattefors är bokat redan nu som final bankett 14 Oktober 2023. Då detta visade sig vara en riktigt bra plats på att avsluta säsongen på bara ett par växlingar ifrån Linköping Motorstadion.

Varför visar STEC upp denna film från DTM ?

Svaret är att promota STEC Sprint Championship 2023. Massor med action och som passar STEC konceptet väldigt bra genom det konceptet vi har med test/kval på morgonen för alla. Sen köra 1-2-3 timmar och efter Sprint klasser och fortsätta med 1-2-3 timmar efter.  Detta hoppas vi publiken ska gilla men även de team som vill köra mer och under 2 dagar. Vi bygger nu klasser efter intresse och Legend Cars SM är nu bokat som en egen klass med deras tekniska regler och tävlingsformat.  Sen har vi de fräna V-8 bilarna som nu kommer tillbaka efter Covid och Marcus Erikssons framgångar i bla Indy 500. De finns de som tycker långlopp är tråkiga att titta på? Nu kopplar vi in sprint race så detta kommer kunna bli action. Obs samtliga team med årskort kommer ha fritt med entre biljetter 2023.

10% på samtliga årskort som bokas och betalas under 25-27 November. bokas på Klicka och är en modell att skapa en stabil grupp i startfältet som vårt mycket höga satta mål är 100 team totalt inom alla klasser. Vill teamet inte årskortet så går det naturligtvis bra att köra race för race som kan passa en del. Som arrangör gäller det att vara lyhörd och det jobbar vi på.

Teamsmötet den 20 gick bra nästa gång blir 20 December var gärna med diskutera STEC.

Grattis på födelsedagen kommer vi kunna skicka ut till dig som fyller år.  Men även till dina vänner som du tror skulle uppskatta detta meden racingdag på plats. Kopiera gärna bilden och den får fritt delas på sociala medier med några av våra samverkanspartners.  Målet är att få mycket publik till banorna. Racing är alltid bäst på plats.

Snöväder ? Här får du 45 minuter Dokumentär som handlar om Indy 500 vinnaren.och det största som hänt Svensk Bilsport detta år Klicka

Jättekul att media uppmärksammar SM vinnare och denna gång Emelie Höij i team RSJ.

Tommy Svensson Sverige absolut största bilsport bloggare fånga upp Emelie men även tar upp Ted Malms syn på problemet och vi har samma inställning men får svagt gehör bland våra besökare och team. Läs gärna bloggen som är Tommys 4001 blogg  Klicka

Vad händer inom kort? Jo den sista i varje månaden gör vi en film på Youtube och denna gång med ett Studiebesök hos Lars Lindberg en man med flera strängar på sin lyra. Men en man jag beundrar stort. Vi kikar på hur Black Friday togs emot och fortsätter söka samverkanspartner på jackorna som vi hoppas ska gå iväg order på runt nyår.

Flera team lägger upp på sociala medier garage bilder.

https://www.facebook.com/KrRacing

https://www.facebook.com/teamgungner

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064102510301

https://www.facebook.com/gulagaragetracing

Vi kommer fortsätta söka förare och team till Light som nu har en egen facebook grupp. Då dettaa med återväxt och återvandring är enormt viktigt att göra en smidig ingång till bilsporten vi brinner för. Vi önskar dig och teamet en riktigt bra helg. Tveka inte att höra av dig på stec@stec.se Vi vill vara transparanta och lyhörda för din röst är viktig för oss för som vanligt råder det ju den enkla regeln att utan förare = Inga race så fortsätt prata med dina gasgladavänner för allt bygger på samverkan och information om hur man kan köra Stec.

 

 

 

.