fbpx

Biljetter till Sviestad går nu att boka för dina nära och Kära  ( Äntligen )  Vi vill samtidigt tacka för att ni team skött detta väldigt bra under den svåraste period som vi som bilsportarrangör någonsin har upplevt. Stort tack för ert engagemang och hur tävlingarna har genomförts.

Alla biljetter kommer säljas på internet genom att du som team anmäler hur många som kommer och så får grindpersonalen den listan med teamnamn A 4 stycken Team B 6 stycken osv. Biljetterna betalas in med Swish 100 kronor styck på 1232658102 och märks med biljett team namnet.  Detta för vi sen ska kunna ge teamet kickback på biljetterna . Obs eventuella biljetter som säljs i Entren direkt kommer kosta 200 kronor om det finns några kvar.

Rekordtryck på STEC Trackdays 26,28,29 Maj ej publik  pris 1000 kr per bil     8,16,19 Juni med Publik  pris 600 per bil ”Ta med publiken” Som ni ser så försöker vi bygga upp detta nu med tänket  billigare för de tävlande och publiken betalar.

Box Hotell Linköping  med koden STECRACING

Boka på adress https://www.nordicchoicehotels.se/

Tävlings PM  Viktigt Tävlings PM finner du här samt på Hemsidan under fliken Anmäl Här 

Läs alltid Tävlings PM och dela det vidare till berörda teammedlemmar. Står också en del om varvtider som kan vara av intresse.

Prisutdelningen kommer vara modell rejäl på Sviestad och vi är ju redan ”inlåsta” i depån så vid målgång så kommer det gå till så att Några utvalda bilar kör direkt till Parc Ferme teamchefen meddelas och resten samlas direkt efter målgång för prisceremoni som börjar så fort vi kan och resultatet är dubbelkollat osv. Vi söker nu företag som vill synas och ge pristagarna bonusgrejer hör av er på mail stec@stec.se

Nya Team har vi glädjande nog flera stycken inför Sviestad bland annat 3 stycken team i Klass 6 A som kommer bli olidligt spännande.  men även team som Team Andersson från Kumla/Örebro som kommer med ny Volvo S 60 samt duktiga teamet It´s Fun som kör en preppad Opel med rutinerade förare som gjort mycket fina prestationer under åren i Krutcupen, Rf4 , Landskampen och ska nu köra mot SM Guldet i Långloppsracing. Flera MSLS team kommer också med bla duktiga Team LBR som nu tar chansen att prova STEC motståndet. Team SEV ska bli spännande att se nu när alla bitar har kommit till bilen. Team Kärnkraft ser ut som Subaru nu mår bra och de videor som kommit ut på sociala medier visar på fin potential..

Kopia av stec startlista 4 med resultat Startlista inför Sviestad just nu och mycket glädjande att Team JJS med Johan Stenman nu åter är tillbaka med nya Hondan. Fantastiskt bra jobbat i garaget och stor eloge till alla som hjälpt teamet att komma till start.

Kanalen har tyvärr inte nått upp till de behövliga 1000 Prenumeranterna utan står just nu på 395 så vi ser det som svårt att kunna göra en Live sändning från Sviestad  samtidigt som många nu vill se racet live istället. Vill du se STEC på Youtube så prenumerera på kanalen

Utvärderingen från Tierp senast med 2+4 Timmars ihop med Krutcupen Asfalt team var positiv så att det samarbetet kommer kunna skapas även på framtiden lopp på Tierp 28 Augusti då körs även www.youtuberacet.se och 6 timmars kör då Söndag 29 Augusti.  Det kommer bli en laddad Långloppshelg.

Behöver du Olja , Fett , Bromsvätska till firman , privat eller tävlingsbilen. kontakta Rovab direkt på 0733120337

Behöver du service och all reparation på bilar ? Kolla alltid med Mekonomen i Örebro och Petri kanonkillar med stor kunskap KLICKA

Finns du i Värmland och har problem med bilar då ringer du direkt till Claes på Gula Garaget i Karlstad

Behöver du stark garagegolv ? Nu går Modern Betong in i samarbete med STEC med reklam på Safteycar  Mercedesen.

Vill du få Servicebilen , firmabilen eller tävlingsbilen riktigt snygg ? Kontakta Wrapchamp bäst i Sverige

Vill du göra ett fartfyllt företagsevent ? Köra racingbil på konferensen ? Nu startar STEC Sveriges mest fartfyllda konferens.  mellan 5-200 förare kan vi göra riktigt kul verksamhet för och tveka inte att ta kontakt med oss för skräddarsydda paket. 070-7982378.

Glöm inte att beställa hem däcken från Yokohama på stec@stec.se nu önskar vi dig och teamet en fantastisk vecka.