fbpx

After Race med STEC?  Lördagskvällen på Linköping var mycket trevlig med Spontan ”After Race analysering”  Det var djupdykning i regelverk och Onze, Gungner , Alltiallo , mfl studerade varvtider och funktionärerna år Pizza och jobbade in hästarna på V75 systemet så till den grad att det blev 7 rätt. Men  After Race vill vi bjuda in till av flera aspekter.

 • After Race synergier 
 • Samverkan mellan team , förare , organisation. Vi tror på att mötas på ett trevligt lättsamt sätt.
 • Säkerhetsmässigt är det inte bra att efter race köra 100,200,300 ibland mer kilometer hem efter tävling
 • Samverkanspartner bjuda in sponsorer och gäster med ett helhetslösning med trevligt efterspel.
 • Finns säkert många fler aspekter på att vi ska hålla i After Race event.

Boka in dig och ditt team på.

https://simplesignup.se/event/195248-stec-vip-plats-tierp-arena

Finalbanketten

https://simplesignup.se/event/194778

Information är av yttersta vikt att både få information och ta till sig information. 

STEC informationsvägar är dessa

 1. Hemsidan www.stec.se under fliken anmäl här. 
 2. Sociala medier genom facebook sidan stec.se
 3. Informations tavlan på plats. på Tierp inne på Legend cafeét.

Detta är ett delat ansvar både från tävlingsledningen att skriva ut information  och som tävlande team att läsa information.

Som tävlande blir man förbannade och frustrerad när det inte blir som man tänkt sig !

Som arrangör blir man förbannad och frustrerad när det inte blir som man tänkt sig !  Så nu lyfter vi gemensamt detta genom att

 • Läsa reglerna https://stec.se/regler/
 • Läsa PM /Mail / Sociala medier
 • Kolla anslagstavlan på plats
 • Berätta för organisationen på mail om det är något som missats / saknas

Genom detta samarbete så hoppas vi att STEC blir tydligt och med pålästa förare/Team skapa en riktigt fin gemensam höst.

Resultat / Varvtiderna finner du som alltid på https://stec.se/resultat/

Kommande race är 24 September då på pampiga www.tierparena.com och i samarbete med www.tierpmotorfestival.se

Nu är det 2 tävlingar kvar på 2023 år kalender. 

Många team har gjort en fantastisk uppryckning med att marknadsföra sig som team och som ambassadör för STEC för detta hänger ju naturligtvis ihop för helheten. Vi från STEC skriver ofta att Förare är viktiga , publiken är viktiga , funktionärerna är viktiga men nu vill vi skriva att STEC är viktigt   Detta blev extra tydligt i det efterspel som skedde på Lördag natt då en viktig person i organisationen fick hjärtkänning och fick åka blåljus till Linköping med infarkt och sprängning upp av blodkärl osv.

Hasses roll har vi under 2022 försökt arbeta för att minimera och under tävlingsdagen minska rollen till att göra lite filminklipp och försöka vara lite ”trevlig” med besökare , tävlande. Men framför allt blir hela organisationen starkare nu 2022 genom detta arbete. Inför 2023 är tanken att utveckla detta till ett vasst team med funktionärer som har avtal och de bästa förhållanden som vi kan skapa. Vill du vara med inom STEC ”Team organisation” så maila oss gärna uppgifterna om dig eller din vän.

 

Premiär 2023 går på Mantorp Park  ( preliminär)  STEC  Premiären 30 April Ambitionen är att fortsätta bygga på en attraktiv serie för bredd och spets i Mellansverige med Mantorp / Sviestad som bas och sen kunna sockra med Mittsverige och Gotland Ring.  Årskorten kommer börja säljas redan under November för att kunna få in det i 2022 års bokslut.

”Samverkan skapar gemensam framgång” Har du kontakt med företag som vill stödja ditt team racing så kan du tipsa om att de kan få en faktura på delar eller hela tävlingsavgiften för 2023 https://stec.se/sponsorer/  Vill de sen synas i samband med STEC och de olika motorfestivalerna så kan vi erbjuda bra lösningar och företagsevent i samband med tävlingshelgerna. Det är den vägen vi kommer försöka använda oss av för att nå en ekonomiskt vettig lösning för dig att köra STEC även 2023.

Prislista 2023  6 timmars 35,000  4 Timmars 30,000 2 timmar 25,000  Subventionerade årskort

Innehållande  Förarförsäkringar/ Licens   Transponder  20 biljetter  för dina besökare / gäster. Vårt mål är 25 team med årskort för att skapa en trygghet i serien och detta kan betalas på faktura. eller delbetalas fram till 1 Mars. Pris på enstaka unika race kommer ligga betydligt högre för att detta med årskort skall subventioneras och dessa team kommer ej kunna gallras bort från startlistan.

Vi vill avsluta veckans blogg med ett stort tack till de team som var med på teamsmötet som var intressant och gav oss som organisation en del viktig info från teamen och vi fick en möjlighet att berätta tankarna om 2023 och hur vi ser på kommande säsong.  Några frågor kommer vi dela ut i enkät form för att få bästa svar på.  Bästa svar behöver inte betyda det som stec organisation anser vara bäst men 50 team kan inte ha fel för det är för er som vi verkar.  Tack för en bra helg i Linköping hoppas vi ses på Tierp i September..

www.stec.se

stec@stec.se 

070-798 23 78