fbpx

2-3 Juli välkommen med gatbilar , Sportbilar , Tävlingsbilar Tierp Arena KLICKA 

passa på och testa och träna med din tävlingsbil och utvecklas som förare under denna helg.

 

Besiktning skall göras på samtliga bilar innan start!!!  går till så här kör fram till besiktningen  skylt finns . tag med  Besiktningsprotokoll-Egenkontroll (1)och gör detta till en procedur varje race.

Se tiderna för Mittsverige med chans till sovmorgon ??  http://media1.stec.se/2022/06/stec-tavlings-pm.pdf

programmet är skjutet  30 minuter på grund av en start ceremoni med nationalsång men även sk grid-walk  det är ett sätt att få intresserade att komma nära team och bilarna och vi prövar detta koncept även detta år på Mittsverige. Så här kan det se ut i Formel 1 

Bild från 2021. tips tag med en brädbit eller stoppkloss till Mittsverige för det lutar i depå och startsträcka om ni ej har handbroms eller ej önskar stå på växel under denna Grid-walk.

Bilden är lånad från Vietnam som kanske har den högsta after race men nu siktar vi i STEC att köra den nordligaste After Race Party någonsin den 2 Juli. på Mittsverigebanan.  Så ladda upp med boende och planera kvällen den 30 Juli till STEC After Race.Vi kommer ha grillen igång och sälja hamburgare önskar du ngt starkare än Coca-Cola så tar du med detta själv då STEC inte säljer alkohol.

Under veckan kikade jag på denna serie Klicka 

”Med Livet som insats” För mig finns inte Speedway kvar om 5 år. Det var ”Hora” ”Hata” ”Krig” och framför allt ingen respekt för medtävlande ,domare , banägare. Jag gillar Speedway som sport men detta var det sämsta jag sett på länge. Så skall vi aldrig ha det i STEC. Vi strävar efter att istället följa travets agenda. Klicka där vi kommer lyfta fram team , förare , publik , funktionärer , Viktiga för att vi är gemensamt STEC Symbolen i mitten är otroligt viktigt symboliskt.

Ungdomsdagar 2-3 Juli på Tierp Arena.  Klicka Detta är riktigt bra för dig som har sommarlovs juniorer. Kör upp till Tierp Arena och du som vuxen får gärna vara med som ledare under dessa dagar.  Eddie Ramirez en av många duktiga förare som börjat med Krutcupen och gått vidare. Välkommen.

Nu har nedräkningen börjat med 40 dagar kvar till Racet som många pratar om och idag kom anmälan från Skellefteå! Jättekul med fler Norrländska duktiga team. Välkommen till STEC med 44 team anmälda och har kört i dagsläget.  Målet är att nå 50 team varje säsong.  Tack för du är med i STEC.