fbpx

Vi har ett nystartat samarbete med tröjtryck och profilkläder mm.  3000 kilometer på en säsong är respekt skulle det vara intressant för dig som team att bära dessa kläder ?  Kom gärna med förslag ideér och självklart finns alla möjliga färgkombinationer osv. Vad skulle din vilja ha på din tröja 2023 ?

Boende på Tierp  är en av de fina faciliteter som kan ordnas inne på arenan.   Men då behöver de få veta hur många bäddar som skall bäddas upp och hur många som vill vara kvar på kvällen på After Race.  Detta skapar för oss arrangörer problem när vi inte vet antal människor och då kommer det inte kunna planera.  Senast Tisdag 12,00 den 20 September behöver vi meddela Tierp så önskar du säng på Tierp så maila på stec@stec.se   pris Hotell 1000  enkel 300 kr .

STEC Rättvis Racing  2022  Detta är för oss en viktig sak som organisatör och på Tierp har vi åter hyrt in SVEP som kommer bistå med effektmätning som sker på morgonen och om vi inte hinner kommer det ske mätning under den extra lunchtimmen. Vi kommer skicka ut på Fredag vilka team som vi önskar en extra mätning på och vilken tid som detta kommer ske. Detta är kostnadsfritt för dig som betalande team. Läs gärna på om våra tankar om Rättvis Racing även inför 2023 Klicka

Enkäten har nu 15 svarat på i skrivande stund Då får vi bland annat detta utfall från 9 som just nu har svarat på frågan  ”Hur vill du köpa säsongskortet  2023 ”   Vi är tacksamma för denna information och då kan vi bygga en modell där man kan försöka tillgodose alls önskemål inför 2023 med betalning för bla subventionerade årskort som vi anser är en bra produkt som skapar en trygghet och stabilitet inför säsongen. med förhoppningsvis 25 team som alltid är uppskrivna och kan inte bli bort gallrade från tävlingen.  Ta gärna 10 minuter och fyll i denna enkät så får vi veta vad just du tycker om STEC inför 2023.

https://docs.google.com/forms/d/1dGk88tHh50Vs5DR7LzrrEgriIxrxdTr9ppMRqv0IUvA/prefill 

Tiderna ännu en gång STEC Tävlings PM tierp inför Tierp

  Vad händer och publik information finner du på www.tierpmotorfestival.se

Behöver du ström inför Tierp så boka gärna direkt på Kicka

Lampor kommer användas nu när hösten kommer säljes på plats för 400 kr

SC Styling kommer till Tierp de har massor som vi tävlingsteam behöver kika in på hemsidan 

Denna helg åker STEC till Gotland för möten och uppladdning inför Svenska Öppna Långloppsfinalen 2022 Klicka  

Fantastisk bana att köra på film kommer i nästa blogg. Nu önskar vi från STEC en riktigt fin helg och glöm inte att boka boende om du önskar detta på Tierp Arena 24-25 September på www.tierpmotorfestival.se

Var vill du köra 2023 ?  påverka din racingsäsong genom att fylla i enkäten.