fbpx

Stec har varit på studieresa på  https://gt-winter-series.com/en/  där vi fått massor av intryck och ska nu paketera detta för stec 2023.

  • Anmälan och startavgift tar vi delvis lärdom av dock inte priset som är 2990 Euro per start utan att det är all inclusive och anmälan görs 1 gång  STEC  sen är det klart för hela säsongen eller för separat tävling på nätet.i lugn och ro hemma.  GT-Winter Serie 
  • Tidsinformation ”Tävlings -PM” tydligt enkel. Lätt att hitta under fliken anmäl här   bara det viktigaste Klicka  
  • Teamkläder på mekaniker och team kommer vi ta fram under våren. Vill du trycka egna kläder så lämnar vi gärna ut  stec loggan som vi gärna ser på teamkläder.
  • Reklam för stec på väg in till banan och på tävlingshelgen. Ingen som varit på plats ska kunna missat att man ha varit på en stec tävling.
  • Funktionärer kommer vara Oranga 2023 med tryck Funktionär men även möjlighet att vara med företagsnamn eller logga. anmälan för det på stec@stec.se

Julklappar till barn stora som små. Varje tävlingshelg kommer stec kunna erbjuda barnfamiljer att helt kostnadsfritt kunna köra sina barn på banan. Detta sker vid lunch uppehållet ca 10 minuter för att så ett frö att kunna bli en stec förare i framtiden. Perfekt enkel julklapp hör av er för gratis julklapp 2023..

VIP-Biljetter kommer finnas för teamen att printa ut kostnadsfritt inför varje tävling. övriga kommer få betala entré avgift för att besöka STEC 2023. 

Teamsmöte den 20 December klockan 20,00 Länk är https://teams.live.com/meet/9461693371189 

Vi kommer under mötet presentera Conny som kommer tillföra stec ännu mer spetskompetens i det viktiga området sjukvård. så kom gärna med frågor om detta. Vi kommer berätta mer om Sprint och GT-Open serien hur det fungerar att köra Stec som ensam förare 2023. samt vi kommer ta upp frågor,synpunkter som mailas in på stec@stec.se

Tierp Arena såld till Stenhaga KLICKA Detta ser vi positivt på från STEC som har dialog med Svante som också äger Kinnekulle. Vi välkomnar Stenhaga som är genuint bilsportintresserade ägare vilket är otroligt viktigt för framtidens bilsport på Tierp och alla banor..

Räcken kostar pengar att besöka och fakturan tillfaller tyvärr förare & Teamet. Vi hade 2022 2 stycken oturliga situationer med avåkning som krävde reparation. Det var en mur på Tierp och ett räcke i finalen på Linköping. Vi vill ta upp detta så det aldrig blir diskussioner efteråt. I startanmälan skriver du som teamchef på att teamet tävlar under eget ansvar. Anser man att teamet exempelvis blivit påkörda av annat team så kan man inte utkräva skadestånd. Har du som förare otur och kört in i staket , räcken ,murar , som har kostnader för lagning så kommer fakturan tillfalla dig som teamchef.  Försäkringarna som stec tecknat är en olycksfalls försäkring på förare. Inte på bilarna för det finns nog inget bolag i världen som vill erbjuda att försäkra våra tävlingsbilar. Skulle ett team köra in i domartornet på Mantorp så finns det försäkring på huset men inte på räcken, murar , staket osv. Nu får teamet en faktura på 7000+moms vilket aldrig är kul men det är en verklighet som vi vill alla ska veta om.

STEC har en youtube kanal Klicka  Prenumerera gärna på den kanalen då vår ambition är att kunna presentera mycket mer på Youtube 2023. Genom att vara prenumerant så får du ett pling när det läggs upp något nytt. Nu bla från studiebesöket kommer det ut filmer där.

Vill du besöka banorna i GT-Winter serien? Så kommer stec kunna ordna bra möjligheter att komma och få biljetter och guidade turer. Banorna Estoril , Jerez, Valencia osv skicka ett mail så löser vi detta och vi tackar Team Willa som var med i Söndags genom Mikael Jonasson.

STEC tittar på lösningar i alla väderstreck även norrut och kontakt är tagen med Fällfors Som utvecklas allt mer för varje säsong. Detta är naturligtvis inte spikat i detta läge men vi vill så ett frö bland stec tävlande att vi kikar på möjligheterna att kunna skapa racing med Norrlandsvecka.

Sociala medier och stec racing  Gamla klassiska uttrycket ”syns du inte finns du inte” Nu har vi städat och arbetar med namnet stecracing på Instagram , Twitter , Youtube. tagga gärna era inlägg med #stecracing så blir det spridning.

God Jul och gott nytt år vill vi önska dig och teamet. Nästa blogg kommer ut i mellandagarna med bland annat ett bra pröva på erbjudande på Mantorp för nya team som vill in i stec och kriga om medaljerna. Tack för att ni finns för utan samverkan mellan team, arrangör , funktionär skulle det inte bli någon bilsport.  Alla viktiga och alla behövs..  Tack