fbpx

Yokohama och däck inom stec Du får köra på vilket märke du vill men bäst i alla tester vi gjort under flera år är Yokohama. Klass A-B kan köra på R-Däck  Mer info klicka  Klass C+Light tävlar med sk gatgodkända däck lämpliga är yokohama AD08/09 Samtliga däck beställer du smidigt här Klicka  Tips är att boka och beställ däck redan nu så kan du få dem direkt till Linköping och premiären eller mot en blygsam avgift leverens direkt hem till din brevlåda.

Här presenteras startlistan Mantorp premiären. klicka 

Klass 6 A     Team Gungner Seat  SM silver 2021 

Klass 6 A     Team Birdsong Audi Svensk Mästare 2023

Klass 6 A     Sommevie Engineering  BMW Nytt team

Klass 6 A     Team Kilafors BMW

Klass 6 A     Team Willa BMW mycket erfarenhet i detta team 

Klass 6 A     Team Pitstop racing BMW Nytt team i Endurance SM

Klass 3 A     Team PRO Nytt team i stec men massor med racing rutin.

Klass 6 B     Team Ovansjö Racing BMW Light Mästare 2023

Klass 6 B     Team Epin  VW Golf Svensk Mästare 2023

Klass 6 B     Team Garage 72  BMW Silver 2021-2022 kör för guld 2024

Klass 6 B     Team Narding Racing SAAB Svensk mästare 2023

Klass 6 B     Team 177 Racing Volvo Med bästa partybussen

Klass 6 B     Team RacingLab bmw ett av Norges starkaste team

Team 6 B     Team GotlandRing by Nankang Toyota Yaris

Klass 3 B     Mid Sweden Motorsport  Porsche Svensk Mästare 2022

Klass 3 B     Team Zito Racing  Nissan 350 ZX Linköping Team

Klass 6 C     STEC Women Team (Söker gasglada tjejer) 

Klass 6 C     Shake n Bake Audi TT 4 stockholms killar som gör detta bra

Klass 6 C     2 generation Racing  Peugeot pappa med 2 gasglada söner

Klass 6 C     Jimben Racing  Renault Nytt team STEC Racing från Light

Klass 6 C     Team ED Racing BMW Silver i mästerskapet 2023

Klass 6 C     Team JBR Opel Svensk mästare 2023 från Karlstad

Klass 3 C     Team Pelikan Peugeot med rally ikonen Per Carlsson mfl

Klass 3 C     Mikael Mårthen Audi fd STCC,Ginetta,GT5,Ferrari Challenge

Klass 1 C     Team Fabricius  Mazda Miata Svensk mästare 2022

Klass 1 C     Team G-bar Historic Golf 16 V Svensk mästare 2023

Är inte ditt team med på listan ? Gör en enkel bokning på hemsidan Klicka för det är lättare att boka in för oss samt skapa startlistor än att stressa med detta kvällen före start. Betalning går bra med , faktura , swish , kontant och när det är gjort är din plats spikad i tävlingen.

Har ni gasglada förare som vill köra ngt enkelt så tipsa om detta Krutcupen 2024 klicka Detta har skapat massor med stec förare så vi hjälper till att lyfta Krutcupen för det kommer lyfta STEC = win-win.

Vill du köra , testa , ställa in , osv nu är det klart 27 April  Hela teamet 995 kr allt ingår. har du bokat och betalat årskortet så ingår även denna dag. boka testdagen på E-mail Klicka

Håller det på att bli succe i Norrland ? Stec gick ju in med att skapa 4 norrlands tävlingar 2024 Mittsverige presentation 2024  Detta har tagit fart på ett litet oväntat sätt genom detta enträgna arbete med motorfestivaler.  Facebook event https://www.facebook.com/events/7235297366584206 Detta kunde vi inte tro att över 1000 personer har visat intresse att vara med på sommaren event 27 Juli. Detta är kanske det genombrott vi har strävat efter= Få publiken till banorna.  Nu ska vi naturligtvis inte ropa hej då det kanske spöregnar just det datumet. Oavsett så är det oerhört spännande nu att arbeta för ett motorevent som ingår i Scandinaviska Mästerskapet i Endurance. Har du chans att vara med på Mid Sweden Motorfestival så kom till fina Mittsverigebanan.Ni som varit med tidigare vet hur kul det är i partytältet med after race med grillning osv. Kommer det 1000 betalade gäster så kommer det finnas en grund ekonomi att göra riktigt spännande race när SM kommer den 31 Augusti. Har ni bekanta norrut så sprid gärna detta med STEC Mittsverige Endurance & Time-Attack    

Klicka    Scandinaviska mästerskapet 2024 Vi skapade en serie med 4 tävlingar för det efterfrågades i höstas. Så ni som vill ha en liten kortare säsong med 4 deltävlingar får gärna kika på detta upplägg.

3 Audi TT Bilar är klara för race på Linköping / Mantorp Känner du någon som du vill ge en körning eller tipsa om företagsevent osv så finns det nu bilar ready to race. hyr man bilen så får man även välja sponsorer. för nu söker vi bredd klassponsor och seriesponsor Se info Klicka Kul om fler företag vill synas i racingen.

Vi önskar alla racing vänner en trevlig helg denna blog är gratis att dela till dina gasglada vänner Vi skickar med en film från ett drifting team som visar både toppar & dalar precis som racing livet omfattar.