fbpx

Nu har vi fått ett kanonerbjudande Banderoll för företag team och alla som vill stödja STEC och marknadsföra just ditt företag.  5 meter lång banderoll med ert budskap för blygsamma 2,500 kronor + Moms.  Då sätter vi upp den på samtliga kommande tävlingar.  Ideen föddes senast på Tierp där vi hade över 100 meter staket vid depån.  Tänk vad snyggt att ha vepor där istället för alldeles tomt.  2500 kronor för hela säsongen och vill du använda den själv mellan tävlingarna så går det naturligtvis bra.   Boka detta direkt på stec@stec.se så hinner den tillverkas inför Sviestad 5 Juni och dubbla vepor är 10 meter  varför inte 4 vepor=20 meter  detta kan bli hur stort och snyggt som helst.

12 Maj börjar STEC Onsdagar på Tierp Arena klockan 15-20 för 1000 kr per bil.  

Perfekt tillfälle att testa ,prova och bjuda in förare och samarbetspartners.  Vi har även möjlighet att låna ut en STEC Racing Audi TT för 200 kronor per varv för att sätta bästa varvtiden på Tierp Arena under 2021.

Nytt team till Sviestad  ”Team Racingvännerna”  De är ett Pay&Drive team som nu har bokat Audi TT bil för 6000 kr per förare så ingår allt. Hotellnatt på Box hotell,personlig utrustning , samt bil på plats med service tekniker allt är uppdukat för en bra racingdag för 6 förare.  Vill du vara med så skicka fort en anmälan till stec@stec.se

Perfekt tävlingsbil till salu

Fordonsservice fina Seat  Däck delar mm är till salu. Byten,avbetalning är intressant Prata med  Roffe direkt  Allt är klart för start Annons på Blocket 

 

Bensintank till Sviestad ?  

Det tankades nästan 2000 liter 98 oktan för 18 kronor senast på Tierp Arena trots att budskapet kom ut i sista stund.  Till Sviestad har vi möjlighet att få samma fina service och kan få med 6000 liter bensin direkt från tankbilen.  men måste naturligtvis bokas upp innan.

Så maila in din beställning så ska vi försöka lösa detta inför Sviestad 5 Juni för det känns bra att som enda Långloppsarrangör kunna erbjuda service som ingen annan kan leverera.

Yokohama stödjer STEC teamen med bra däckpriser vi stödjer dem genom att köpa däcken genom stec@stec.se men även genom att ha reklam på bilarna.  Till Sviestad önskar vi att alla team monterar på dekalerna och även dekalerna på overallen och stec på bilen.  Det skapar en snygg profilering men även signaler till andra företag som vill synas att dekalerna har ett bra signalvärde.   Så dekaler kommer finnas i inskrivningen tar ca 10 sekunder att sätta fast dem tack för du gör detta.  Behöver du nytt gummi så boka dem i tid så du får hem dem direkt till dörren.

Tidtagning bokad inför Sviestad så ska vi ha både hängslen och svångrem.  500 kronor och ditt körkort i inskrivningen samtliga team.  Livesändning av resultat sker på Amigoo.se 

Vi kommer även ha RFID systemet inkopplat för att kunna verkligen jämföra ev skillnader osv. Men framför allt att detta med varvräkningen skall vara 100% säkrad.  Startlistan kommer vara densamma från Mantorp och vi ser gärna att du anmäler dig eller bokar av dig som har årskort.

Prova på erbjudande för nya team som vill testa stec. 4,995 allt ingår för det står så många fina långloppsbilar runt om i Svenska garage så känner du till team så tveka inte att bjuda in dem.

Prisutdelningen på Sviestad kommer sker 17,15 alltså direkt efter målgång.  5 Juni räknar vi med sol,värme och bubbelsprut.  Vi kommer dela ut mycket priser och söker nu bonuspriser för på Sviestad är banan stängd ( Depå invändigt ) Så grinden öppnas inte förrän efter prisutdelningen är klar.  Se tidsschemat på STEC Hemsidan  

Passa på nu verkligen som företag att kom med bonuspriser Yokohama kommer med kepsar  Rovab kommer med motorolja  vad kommer ditt företag med? Ös på och sprid varumärket och uppskattning till de duktiga teamen som kommer få priser 1,2,3 i varje klass

Det är justerat så både 4+6 Timmars går i mål samtidigt så vi inte får strul  som på Mantorp i premiären.

 Fredagsträning ?? Vill du testa och träna på Fredag 4 Juni för 1000 kr per team så behöver vi vara 10 team för att täcka banhyran på Fredag 14-17 boka om intresse finns så kör vi.

Alla förare för denna uppskattning. Har du inte fått denna så tar vi med fler till Sviestad resultattabeller ligger uppgraderade på hemsidan

Var med i Nätverket STEC Motorsport stöd verksamheten och skapa starka grenar och blad för kontakt stec@stec.se 

Kärlekskampen 19 Juni Sveriges mest kärleksfulla race 

Perfekt enkel bilsport med vanliga bilar. Ta gärna med din gat,sport eller STEC Bil då Kärlekskampen är 60-120 minuter så finns det massor med Trackday tid.

Kärlekskampen info Kika på facebook