fbpx

Biljakten inför 2024  Nu skapar stec en annorlunda ”skattjakt” inför 27-28 April. Det handlar om att finna gamla fina racingbilar som står i garage & lador och längtar till racingbanorna. Kanske har ägarna ledsnat och teamet splittrats? Därför skapandet av detta med 1+3 timmars racing där man kan köra själv med låg budget och lågt bilslitage.

Kanske har ägarna lednat på krångliga regelverk och datum på stolar,tankar, overaller? STEC har inget ”slavkontrakt”med FIA utan är självständiga att bedriva racingen på ett lättare sätt för alla inblandade. Detta gör att som förare och team kan vi erbjuda tävlingsdagar med fulla försäkringar & saktioner med SM status och samtidigt kunna ge teamen enklare billigare möjlighet att tävla utan avkall på säkerhet.

Kanske har ägaren glömt hur positivt det var att köra just racing. Kunna koppla bort allt annat den tiden bakom ratten och fullt fokusera på att vara just racingförare. En för många befriande bubbla och adrenalin boozt som oftast sitter i flera dagar.

”Welcome Back”

För att göra skattjakten lite extra spännande så lägger stec in 1000 kr i hittelön till varje person som hittar en fd bil som inte tävlat de sista 4 åren i någon serie. Som börjar tävla i STEC 2024. Vi tror nämligen att Covid pandemin plockade bort bilar från tävlingsbanorna som vill tillbaka. Vi kommer även under 27-28 April ha en ”swap-Meet” där allt som har bilsport dna kommer kunna köpas & Säljas så har du en tävlingsbil som du vill sälja med provkörning på bana så kommer det finnas möjlighet. För det är nämligen ett problem idag att köpa ”grisen i säcken” då du vill kunna som köpare känna att växlarna kuggar i som sig bör , bilens egenskaper på bana känns som man önskar , osv. Perfekt tillfälle att sälja av sånt som står i garagen. Mer info kommer under våren om detta ”swap-Meet”

Team och public informer?  Vad är detta för nyheter.

Stec racing jobbar med något vi kallar ständigt förbättringsarbete. Det innebär egentligen att alltid sträva precis som de tävlande att alltid bli vassare inför varje säsong. Nu är vår ambition att skapa 2 viktiga roller.
Team Informer
Public Informer
Detta ska vara en man eller kvinna som är just service och informations lösare för respektive målgrupp.
i tävlings PM och på Biljetten kommer det finnas Namn och telefonnummer till dagens informer.
Detta för att du som tävlande eller du som publik snabbt ska kunna få ett svar på din fråga eller fundering.

Var ska jag parkera?
Var finns handikapp toalett?
Var finns el till husbil?
Var finns förbandsmaterial?
Var finns ????

Vi söker sociala personer med service önskan. Flexibel och har stresserfarenhet. Vi ser gärna någon som är med i ngt team som exempelvis fru , syster , bror som hänger med men inte har en aktiv roll i teamet. Alternativt bor i Östergötland , Västernorrland , Gotland. Är du den vi söker så maila gärna in en ansökan. Du kan vara med 1-6 tävlingar men vi ser gärna att du kan flera race för att skapa en stabilitet. Välkommen till Stec racing 2024. www.stec.se

Spännande samarbete med Motorextra som vi ser positivt på Klicka 

Vi kikade runt lite på kurser inför 2024. och jobbar nu med kursmaterialet

Utbildningspaket 1

stec utbildningspaket ecco & Saftey körning. Detta vänder sig till företagare som har personal på väg. kommer bli en 1-5 stegs utbildning där vi utbildar vid varje helg det sker utbildning.  Önskar du mer information om stec företagspaket & Utbildning så maila gärna så kan vi även skräddarsy ett upplägg för er.

Denna snabba Diesel har ny besättning och team chef Johan Sommevie har bokat in teamet. Kul att klass A fylls på med fina byggda tävlingsbilar. Johan tävlar även i V-8 TH och är en fin ambassadör för stec racing.  Nummer 99 är spikat för denna kille från Östergötland och kul att även sonen följer med in i teamet.

 

27 April köp&sälj dag privat/Företag allt som har med racing att göra .  Facebook event Klicka 

Passa på att sälj det andra behöver och gör de inköp som du behöver. Bla Yokohama däcken kommer då.

Kommunikation mellan team / Förare / Race director 

Stec ökar nu möjligheten att kommunicera.  Klicka för film  STEC tar nu fram ett paket som du kan hyra för 600 kronor per race med 3 walkie talkie . förarhörning och kommunikation. 2 hörselkåpor för teamet. Ett komplett paket för stec team kostar 2500 kronor att köpa loss. Går att beställa genom E-mail både för hyra eller köpa utrustningen.

 

Gillar du bio?  STEC samarbete med Sponsorhuset ger alla förare , team med familjer och fans gratis Biobiljett!  Gå in på denna länk https://www.sponsorhuset.se/stec/intro/ Så kommer det en biobiljett. Samarbetet med Sponsorshuset är flera hundra E-handelsföretag och fysisk butik där du som medlem får erbjudanden kostnadsfritt. Tycker du om det så kör på stec får en liten kickback på varje inköp ni gör i familjen.

Startklar bil till salu

Denna välbyggda Toyota står till salu på Market place Klicka 

Direkt kontakt till ägaren går bra med E-mail niklas-oberg@hotmail.com

Företagserbjudande alla tävlingar 2024 för 4,995 kr och flagga eller Vepa ingår. STEC jobbar som du vet aktivt för att företagsamverkan ska kunna fungera på racingscenen. Nu har vi i samarbete med Skyltstället tagit fram ett företagserbjudande som sträcker sig under hela säsongen 2024. STEC ser till att ditt företag får en bra plats att synas på och skyltstället skapar produkterna. Vill du ha profilering i depån eller övrig verksamhet så ring och prata med Josef på 0763-05 59 66 Alltid bra kvalitet och bra priser för stec vänner. För att boka detta reklamerbjudande kontakta STEC 

10 Team nu anmälda inför 2024. En bra notering innan sista November. Räntorna höjdes inte och elpriset är rimligt. Stec racing handlar ju om hobby racing och de flesta teamen är privata team utan obegränsad racingbudget. Då måste vi vara som arrangör lyhörda och försöka skapa bra arrangemang med en rimliga priser.
2024 kan du som team köra
1 timmes 1500 kr
3 timmes 3800 kr
6 timmes 4500 kr
när teamet bokar årskortet innan 31/12
Resonemanget med att baka in kostnaderna med försäkring , licens , transponder , startavgift är att det ska bli lätt att räkna på budgeten och försöka minimera dessa olika extrautgifter som lätt uppstår om man inte är transparant med paketpris.
Tack för förtroendet ni första 10 teamen som står på https://stec.se/anmalning/
630 butiker erbjuder nu rabatter till dig som handlar och kickback till STEC.  kolla detta Klicka 
Film med info sista November