fbpx

Planerar du en säsong inför 2024? Det gör även vi som arrangörsteam och pusslet runt tävlingarna skapas för att du ska få en bra upplevelse under tävlingsdagarna.  Vi ska här presentera delar av laguppställningen och vill du vara med inför kommande säsong och stärka upp teamet så är du varmt välkommen.

Tävlingsledare är 2024 Lars Svelander Klicka Lars har en lång racingerfarenhet och kommer vara mannen som du träffar vid ev regelbedömning , kurser , förarmöte.

Sekretariat tidtagning Kommer ni möta Theo Cortembert Klicka Theo har drivit detta nu under flera år och har skapat massor med tidtagnings race och räknar alltid ut teames kilometrar i resultatlistorna utan kalkylator.

Flaggposterings chef är mannen som meddelar tävlingsledarens beslut vid ev bestraffning eller stop& go Mats Bredberg klicka är tillsammans med wermlandsgänget stenhårda runt banan.  Många års rutin viker aldrig ner sig oavsett väder. Skapar harmoni runt banan och en stor trygghet för tävlingsledningen

Tekniskt Chef är mannen som ser till att bilarna tillsammans med bilägarens ”egenkontroll” går igenom innan tävligen börjar ser att det är sjyst. Kent Nygren Klicka har lång erfarenhet som bla tekniskt chef på Porsche Cup. Kent har även full mandat att innan prisutdelningen kunna göra en tekniskt kontroll av bilen om det misstänks felaktigheter. Välkommen Kent till stec.

Funktionärsansvariga har en viktig roll och det är att se till att alla funktionärer har det bra och har rätt verktyg till att kunna genomföra tävlingshelgen. Tessan och Nina har gjort detta med bravur under många år och kommer vara din kontakt person under tävlingsdagen som funktionär.

Sjukvård är en otroligt viktig del om det skulle ske en skada Gun-Marie Klicka är stec sjukvårdsankare på Mittsverige med lång erfarenhet av motorsport och akutsjukvård från Sundsvalls Sjukhus. Conny Eklund Klicka är mannen som har 26 år i ambulans sjukvård och ett oerhört starkt stöd till stec sjukvård.

Media Så söker stec nu en bra lösning med film. Foton är Leif Daremo Klicka oerhört säker och begåvad med sin kamerateknik. Prata med Leif om du önskar bilder med högupplöslig skärpa osv.

Ekonomi  Allt ekonomiskt kommer skötas av en extern redovisningsbyrå i Åkersberga som kommer vara stec behjälpliga med detta. Momsade fakturor till bolag som önskar utbildning eller eventverksamhet för företag som vill köra racing. Även marknadsföring, reklam och samverkans företag går under detta med ekonomi. Vi kikar även på möjligheten att fortsätta för privatförare att kunna betala med swish,kortterminal samt kontant.

Promotor Kommer vara Hasse som är den som är kontakten mellan tävlingarna förare, team och företagssamverkan. Hasses mål är att samla ihop 100,000 kr inför 2024 till prispengar för teamen. men även kunna sköta E-mail Klicka Samt kanske den viktigaste funktionen för dig som tävlande att kunna få personlig service. Lägg ett email så kontaktar Hasse dig. För som tävlande kommer det upp frågor mellan tävlingarna och det ser vi som viktigt att kunna vara behjälplig med.Hasse har varit med och grundat STEC 2016. Ser det som oerhört viktigt med en racingserie på SM nivå men även folklig och genom A-B-C systemet så kan man köra med en bil med låg effekt och lågt pris. Men även bilar med hög effekt och högt pris är lika välkomna att vara med. Ring gärna Hasse på 018256 06 41 prata STEC. Hasse kommer inte ha någon operativ roll på tävlingsdagen.

Detta är startuppställningen 2024 Vi söker alltid engagerade människor till de många olika sysslorna runt och på en tävling. Frukost värdinnor , entrevärdar , runners? Springpojkarna som är stand by med walkie-Talkie. Det finns alltid poster att fylla. Men stommen finns här ovan och det är vi väldigt glada över detta Teamwork. Välkommen att vara med i stec teamet och kontakt gör enkelt på E-mail 

Kalender justering har vi gjort på Linköping från 24-25 Maj till helgen efter 1-2 Juni. samt på Mittsverigebanan från sista helgen i Juli till sista helgen i Augusti. Detta för att det räcker med 1 ”semestertävling” Norge och Vålerbanan Söndagen 4 Augusti är just en sådan semesterresa där familjen kan vara med med bra boende på banan eller i närheten Klicka . banan är riktigt bra i Våler så denna sommarhelg ser vi mycket fram emot. Klicka

Även Gotland Ring är datum justerad till nytt datum 5 Oktober. Detta för vi vill slippa krock med NSHC då vår ambition är att alla racingteam som gillar långloppsracing ska kunna få chansen att vara med på Gotland.

Stec ambition är 6 tävlingar under säsongen och minst 3 veckor emellan. Kalendern 2024 ser mycket fin ut och vi tackar för bra samarbete med banägare. Fortfarande är kalender under sk preliminär och finns på första sidan Klicka 

Vi minns vinnare 2022 var det otroligt tight i klassen 2 C. Till slut stod Norbert Balint och Philip Karlsson överst som vinnare. Jonas Boman och Marcus Fabricius fick silver och brons pokalerna.

För de som som vill minnas 2021 som var ett bökigt år tack vare Covid men totalt 68 unika team körde serien vilket var otroligt bra resultat  så här slutade säsongen stec-slutresultat-2021  Samtliga team kommer bli inbjuda till säsongen 2024 för vi är säkra på att de flesta av dessa fina bilar står i garagen och längtar till banorna.

2020 körde Garage 72 oerhört fint ett team som hade otur 2023 med motorhaveri men som laddar inför 2024.

Tord Bonté och Team Epin första team att boka årskort 2024. Välkommen Teamet ni är fina ambassadörer på bilden Jenny och med i teamet även Marcus och Johan

 

Varje säsong har stec haft ett riktigt bra Black Friday erbjudande. Håll ögonen öppna inför  24 November