fbpx

STEC finner inga ord för denna form av så onödigt och vansinnigt respektlös agerat Ronnie  Peterson är för oss alla en hjälte Klicka 


 

Okey väldigt viktig info kommer nu

Lördag 4 April  Tekniskt kontroll och vagnsbok besiktning.  Vi kommer även erbjuda test körning för tävlingsbilar på banan utanför Strängnäs som heter Malmby med Adress Obs ej Linköping eller Björkvik Ring  Testkörningen kostar 500 för stec bilar betalas kontant på plats samma med Vagnsboken  500 kr Racing och 300 kr Light klassen.   Under dagen kommer vi även köra ett 2×2 timmars Light race..

Söndag 5 April. Mantorp Park.  Vi har haft dialog med Polisen , Mantorp , sjukvården , Maten och förstärkt mycket för att slippa riskspridning. Vi kommer köra denna tävling publikfri.  Tävlingen kommer kunna följas på AMB/Speedhive Där resultatet kommer visas

Viktigt med ordning och struktur från samtliga.  printa ut dessa papper och ta med ifyllda till Malmby eller på Mantorp före 08,00 STEC-ANMÄLAN-START-2020 (9) Kan med fördel fyllas i hemma i lugn och ro.  Betalningen sista dagen att boka / betala årskort är på Tisdag 31 Mars 19,900 för samtliga race.  Efter detta datum gäller race by race.  All form av inbetalning flyttas fram om ni inte mår bra eller om loppet inte kan genomföras pga Force Majure.

STEC Obligatoriska alkoholkontroll kommer inte genomföras pga Corona Men vid minsta misstanke om dagen efter bakis fylla. Så plockas dessa fram och mycket lång avstängning väntas förare eller funktionär som inte då blåser nyktert. Så killar och tjejer det är inte rätt tid nu för någon race buss grogg.

TIDERNA SENARE LÄGGS PÅ MANTORP

07:00 Inskrivning , Besiktningen  öppnar                                                                    09,00 Förarmöte   Inskrivningen stängs förarmöte utanför NGK huset.

0930  Warm up för samtliga klasser     09,50 banan stängs                                        10,00 Start för 6 timmars   Rullande start
11:00 Start för för 4 Timmars
12:00 Start för 2 timmars
13,00  Endurance tävlingen flaggas av för Lunch
Bankörning , sponsorer , gäster även Time-Attack möjligheter.
14,00 Omstart för samtliga klasser

15,00 Målgång 2 Timmars
16,00 Målgång för 4 timmars
17,00 Målgång  för 6 Timmars

17,17  Pris ceremoni startar.

Vi skjuter på det hela för att kunna hinna med det stora antalet tävlande på morgonen så viktigt med struktur till anmälan i NGK huset vill vi exempelvis bara ha teamchefen med ifylld lapp.  betalningen som görs på swish eller bankgiro kan göras i förväg. Kontant betalning gärna korrekt belopp så vi slipper växelstrul.

Frukost lunch kommer serveras  och finnas på plats och gärna kontant betalning frukost 50 Lunch 100 skall det swishas  betala gärna för hela teamet allt för att det ska gå smidigt under lunchtimmen.  Kaffe fika och finns hela dagen Som alltid är vi rädda om serveringspersonalen så ingen medhavd mat eller grillning på området.  Gulaschsoppa kommer serveras enligt bra källor.

Publik tyvärr.  Vi har tät dialog med tillståndsgivare och banägare och denna gång är det publikfritt och genomförs med aktiva förare , funktionärer och tävlingsledningen sjukvård samt rescue team.  Vi ser det som en självklarhet att detta respekteras och kontroll kommer genomföras.

Utrustning !!!  Skor , overaller , handskar , underställ , hjälmar etc  Se till att er utrustning är i bra ordning. Och vi kommer ta med ett gäng för försäljning.

All kontakt nu sista veckan sker helst på email stec@stec.se

Viktig läs all form av email utskick denna vecka för det kan bli snabba tvära kast  men vi lovar att jobba med en hög dos av problem lösningar och säkerhetstänk. Många andra arrangörer ställer in men vi resonerar att detta är befriande att vara på behörigt avstånd på ett stort område och vid minst olustkänsla eller feber , halsont så välj att ringa 1177 innan du ev ska vara med kommande helg..  Tack förare & Team för ni är med i STEC 2020 vår förhoppning är att infria er glädje till bilsporten.  STEC av förare för förare. Nu börjar vi.

På Onsdag går anmälningstiden ut så då skapar vi en officiell startlista