fbpx

20 Januari Blogg med viktig Licens info.

Kursen kostar 990 kronor och gäller 3 år framåt och skall tas av samtliga förare som inte gått kursen 2017-2019.  Detta är viktigt för det är här man lär sig reglerna , Racingen ABC och vi går igenom flera viktiga delar.  Har du gått kursen inom 3 år så är det gott så och du kan lösa din årslicens för 900 kronor som gäller alla tävlingar träningar under 2020.  Man kan också lösa 1 dags licens för 400 kr  Racing 200 kr Light.

Detta med Racing kurs är också en trevlig present för den som är gasglad.  all anmälan bokning sker på stec@stec.se

Email som gick ut till några hundra innan Google email programmet klicka  började strula.  saknar du email så skicka oss ett med din email adress så lägger vi in dig i STEC Email register som kommer vara smidigt under säsongen att få resultat filmer etc.

STEC jobbar mycket på Sociala medier som facebook , Instagram , Twitter, Just Facebook är smidigt för att dela och nå ut med budskap och nu kan du stärka STEC och ditt tävlande genom att under 7 dagar använda STEC loggan i din profilbild.  Kostar inget men skapar en stor spridning,  Få in på din facebook och klicka på länken så kommer du kunna smidigt få bilden med som exempelvis denna förare har klicka 

Meilet vi skickade ut såg ut så här klicka 

Fler team som har bokat sig under veckan är dessa och dela gärna ut fribiljetter. 

Robert Norling – Teamchef Team RND
Övriga deltagare: Christian Danielsson, John Runham med BMW 328 i Klass C
Team Gas Från Hallstavik med sin fina Peugeot som kom 3 i STEC Light 2019
Race Wars jobbar på inför 1-3 Maj
Varför gör Stec reklam för detta event ?  Jo för det är ett fantastiskt skyltfönster för oss så sprid gärna detta event och bjud in folk för detta är en del av att vi ska kunna köra Sveriges Endurance med de lägsta startavgifterna.
Vår budget är baserad på 1000 besökare under denna Weekend och STEC kör Test 1 Maj Racing 2 Maj  Light 3 Maj
Vi kommer ha ett info tält där publik kan komma och få info om STEC men även en storbilds TV där resultat rapporteringen pågår.
Har ni sponsorer som vill synas kommer dessa helger på Tierp vara det mest publikmässigt stora som ni kan bjuda in dem på med Vip platser , lunchbiljetter frukost Middag osv. Så sprid Racewars 2020 för allas vår skull.
Yokohama avtalet är påskrivet och vi kommer kunna köpa däcken till kanonpriser även 2020
Boka redan nu era däck så är ni garanterade att de finns i god tid hos er till säsongstart stec@stec.se
Beställ era däck , jackor , skor få levererat till premiären klicka  

Sveriges kanske lättaste sätt att betala sitt tävlande är med Swish direkt på Hemsidan Klicka och följ upp det gärna med ett email obs viktigt att skriva teamets namn vid varje betalning.  Exempel ”Årsavgift team Orange”  ”3 licenskurs+ licenser team Willa”  ”9 par strumpor team R&R” Viktigt att detta görs vid varje betalning annars blir det onödigt jobbigt. Samt betala startavgiften senast 5 dagar innan start för att vi ska kunna lägga upp en startlista på Måndagsbloggen före racet.  Team med Årskort är alltid anmälda till start och tacksam med ett mail om ni inte kommer. Önskar ni företagsfakturor så går det bra + Moms och 10% i fakturakostnader.  Ren faktura på förarutbildning eller företagsevent.

 

LEDWORKS mycket duktiga på det som du behöver hjälp med för båda racebil och dragbil.

Samarbetet med Ledwork ser vi mycket fram emot på Lidingö satsar de med nya fräscha lokaler och en grym service. Prata med dem om STEC så skapar de ett bra pris på allt som du behöver.  Välkommen Ledwork.  Hemsidan och facebook sidan.

 

Detta var Blogg nummer 3 för 2020 vill du läsa 52 andra bloggar för 2019 så sparar vi dem alla och du dela gärna vidare bloggen på facebook för ju fler som vill vara med desto roligare blir det för alla som gillar motorsport.

Kommande viktiga datum

27 Januari Blogg #4 kommer ut

31 Mars Deadline för att betala sitt årskort

4 April test träning Licenskurs samt premiär i stec Light

5 April Premiär Mantorp Park STEC Racing , Sprint , Time-Attack , Prova på körning , V-8

10-13 April STEC på Elmia.med Monter  finns 1 plats kvar om du vill ställa ut din bil.

1-3 Maj STEC Racing på Race wars med Racing + Light

16 Maj Linköping STEC Racing Bilutställning och prova på bankörning

Lite intressant text om tjejer och juniorer 

Var finns alla döttrar,sambos , fruar, systrar ?

Jag känner mig osårbar, snabb och stark! var bara några av de positiva känslor min dotter förmedlade när hon som 15 åring började med racing.. Vilken förälder skulle inte vilja ge sitt barn möjligheten att få uppleva de känslorna?

Som familj utan egen Racingerfarenhet med en dotter som vill gasa har jag slagits av den stora entusiasmen förarna har för sin sport. Väldigt ofta har tjejerna valt sin sport själva utan påverkan av förälder, eller kanske till och med trots försök till det motsatta av föräldrar. sambos omgivning.

När föräldrar sedan upplever sina döttrars engagemang blir de själva engagerade, jag är ett exempel på detta. Detta har gjort att jag ibland har en utmaning i att få tillräckligt med ledare som coacher eftersom föräldrarna inte har valt aktiviteten utifrån sitt eget intresse, Racingen är hennes eget val.

STEC i Sverige utvecklas mycket positivt men fortfarande är antalet tjejer alldeles för lågt. Det är alldeles för många som inte får chansen eller missar att få dela de positiva känslor som min fru upplevde och fortfarande upplever. Det faktum ingen annan förening arrangerar detta överhuvudtaget är rent av sagt dåligt, men att skälla på ideellt arbetande föreningar och deras föräldrar brukar inte vara särskilt effektivt.

Istället ställer jag en fråga till dig som förälder, make, pojkvän särskilt till dig som är en före detta förare

Varför kör inte din dotter ,syster , fru , mormor , svärmor Racing?

Rent statistiskt sett borde alla de fantastiska pappor som är engagerade ha många döttrar som alla andra pappor i Sverige. Det märkliga att detta inte alls syns inom bilsportens statistik.

Glömmer man bort att erbjuda sina döttrar,sambos möjligheten till det snabba, starka och oövervinnerliga? Om det är fallet vill jag bara påminna er om att er döttrar,flickvänner helt säkert också vill uppleva detta. Alla barn vill kanske inte bli racingförare men de allra flesta vill kunna köra bil riktigt bra.

Bra kan bli ännu bättre, Racing bygger precis som alla andra lagsporter på familjeengagemang. Här ligger ett särskilt ansvar på er föräldrar som har kört tidigare, än så länge främst pappor:. Glöm inte att barn älskar att känna sig snabba, starka och oövervinnerliga. Oavsett kön.

Texten är lånad och delvis utbytt från duktiga Hanns Wistrand orfförande inom damhockeyn i Stockholm. STEC bygger mycket av sin verksamhet av erfarenhet av just ishockey och nu finns det en unik satsning för ett unikt Långloppsteam i Sverige som ska köra STEC med duktiga tjejer bakom ratten.

kostnaden är 9,999 för en hel säsong all inclusive. bil , overaller , skor , hjälm , licens allt allt allt.

Det finns en facebook grupp som heter https://www.facebook.com/groups/2318381294917514/
Anmäl er nu inför säsongen bara 75 dagar kvar till premiär

Finns naturligtvis ett Junior team också som heter som söker förare
https://www.facebook.com/profile.php?id=827870920930263