fbpx

Hej Racingkompis hur mår du ??  Frågan är befogad och för oss viktig som din arrangör för den bilsport du vill bedriva. Nu startar vi ”STEC Racing för välbefinnande”  Det är få saker som triggar oss förare som när vi sitter bakom ratten i det perfekta racet när greppet är optimalt, Motor spinner , Växlarna går smidigt i och mätarna för temp , olja , turbobar , står precis där vi önskar.  Garage tiden mellan racet är gjort men hur har vi det med servicen på oss som förare?  Jag vill poängtera att STEC inte har direkt ett dugg med din fysik att göra så om du vill så scrolla bara bort detta ämne i kommande bloggar. Men vill du börja serva dig som förar och teamkamrat så läs gärna dessa kommande bloggar. För vi vill gärna du ska må bra som STEC förare.

Gotland Ring 9 Oktober Svenska Öppna långloppsfinalen 

vi kunde läsa information från MSLS att de lägger ner RM medverkan vilket är tråkigt men skapar då ännu större förutsättningar att Svenska Öppna Mästerskapsfinalen 9 Oktober blir verkligen öppen för alla då det nu inte krockar med RM vilket har varit en svag ide redan från början. så nu ändrar msls deras final till 23 oktober och vi välkomnar dessa team att vara med på Gotland vilket har alla förutsättningar att kunna bli en fantastisk helg.

SPECIALNUMMER OM Gotland finner du här Klicka 

Betalningen för boende gör du smidigt med Swish 1232658102 Märk boende Gotland antal platser och Teamnamn + skicka ett mail till stec@stec.se med anmälan så får du en bekräftelse på att bokningen är genomförd och det blir enkelt för oss i organisationen att boka bankett och skapa detta till en bra avslutning på säsongen. 350 kronor per natt och person segerbanketten ingår i priset. totalt 154 platser finns på boendet i Visby.

Tierp 28-29 Aug Tiderna ligger uppe på Hemsidan Klicka

2+4 Timmars Lördag och 4 timmars sker Non-Stop.

6 timmars Söndag 3+3 Timmar med Lunch  vill ditt team köra både 4+6 timmars race så är startavgiften 1000 kr extra. = 7000 kr för 10 timmars racing.

Detta Event kommer bli publikt och tillståndet är klart för 3000 besökare

Vi kommer sälja biljetterna med www.tierpmotorfestival.se som är vår samverkanspartner på Tierp Arena och även Youtuberace.se 

Just detta med Motorfestivaler i samband med STEC ser vi många positiva synergier med även för dig som team och förare.  Så ös på kan vi bli 1000 betalande åskådare vilket är målbilden så kommer vi kunna skapa något riktigt bra plattform inför 2022.  Sista helgen i Juli är redan bokad på Mittsverigebanan och det 5 år framåt.

After Race som denna  https://www.youtube.com/watch?v=-Rt5sWD5lWc&t=64s

kommer vara stec modellen och söker nu tips på media person som du vet gillar att filma och klippa be denna person ringa stec på 0707982378 för att bygga en bra mediagrupp.

Test&Tune  21 Augusti Tierp Arena 

Kom gärna till Arenan och träna , testa , uppvisning för sponsorer och samarbetspartners. bokas med ett enkelt mail som alltid för att kunna planera upp matinköp, planera depåplats etc som el exempelvis måste planeras genom att bokas.  Så här kan dessa dagar se ut öppen för alla med racinghjärta https://www.youtube.com/watch?v=wO9tLSGgkPo

Nu önskar vi dig som läsare av bloggen en riktigt fin vecka kanske dags för kräftor? men också mycket garagetid som är fördelen mellan racen att man alltid kan få garagetid.