fbpx

Startlistan finns alltid som nyhet i bloggen Hemsidan Facebook Twitter Måndagen före Race

Anmälningslänk finns här klicka 

Klass 1 

Team herculan

Gula Garaget

Herterich & Holmudden

Team Dalens Silverryggar   4 Timmars

klass 2

L&B Racing

Team Skeppsbron

Gör Sverige Lagomt Igen

Team KFR

Standard 

Coffe Maxx

Fordonsservice

Svea Husbilar

X-Safe Nord Fond kommision

STEC Hyrbilsteam  Start förstärkning i form av Conny Larsson från Stockholm med i teamet.

Team Orange    4 Timmars

Roslagens Racing

R&R Racing team.

G-Energy

Buzy Club  Sent struken

Har vi missat något team så snabb anmälan så fyller vi på Listan

Öppna Sprint klassen  warm up sen 20 minuters race 

Denna klass är just som det låter öppen sprint klass kom med det du har så gasar vi.

Legendbilarna startar först

Björn Compier  V-8 Street Stock Car  Pick-Up

Martin Krok  V-8 Street Stock Car

Tidsschema för Sviestad  klicka 

Årets jackor riktigt fina 

500 kronor med Jacka + broderad sommar tröja.  alt 399 + 150  Dessa teamjackor säljer vi för att vi förare ska kunna vara bära när vi är på tävlingar och på motorrelaterade event.  Köp dem och visa att du är med i STEC 2019  Strumporna verkar vara av hög kvalitet och lite kul present med STEC Gasfot och Koppling om du skulle bli osäker   30 kr paret  inköpspriset rakt av och skönt att byta strumpor efter racet

Overaller undertäll skor handskar hjälmar burar däck bromsar allt finns att beställa nu. Till och med biltransport för 2000 kr STHLM-Svietad tor    vilken annan arrangör kan fixa detta.

Fri transponder hyra på Sviestad för de som var med på Mantorp  Vi kommer använda båda systemen för att säkerställa resultat varvtider osv.  Men glöm inte att lämna tillbaka grejerna efter målgång.

Vill du anmäla dig nu till Sviestad så gör det med swish eller kontant

4-6 timmars 4995   2 timmars 2495   sprint race 1000 kr styck

Super bra Lunch finns på Sviestad

El stolpe 200 kr

Licenskurs kommer vi hålla för 1890 inklusive årslicens  på Sviestad

anmäl er och vännerna som vill ha en racing kurs   Teori på förmiddagen praktik direkt efter på banan. perfekt även som present till den fartglada kompisen

Film från Mantorp

Så här blev premiärfilmen klicka

Är ni intresserade av att köpa loss filmen från ert eget team ?  ta med 300 kronor så får ni SD kortet direkt efter racet i domartornet  en tjänst på LXP Media.

Vill ni som företag synas i kommande film så går det bra  emot en faktura på blygsamma 1000 kr. perfekt att kunna visa för en stor målgrupp att man samverkar med en stark målgrupp.

Rickard Rydell Välsignade Sveas Audi detta är stort och vi hade ett längre samtal med Rickard om vår satsning om att kunna hyra ut bilar både till företag och privatpersoner inom STEC oavsett förkunskaper och erfarenhet.  Vi hade under mässan en drive att man kunde vinna en prova på körning och medåkning.  Nästan 500 skrev in sig som intresserade av att vilja pröva STEC vilket är otroligt kul och tänka sig att Alla vann.  har du vänner som vill pröva STEC så kommer vi ha detta prova på koncept och hyrbilar på varje tävlingsdag för en blygsam avgift på 500 kronor för förare och 200 kronor för att vara medåkare.   Detta ska bli spännande och se hur utfallet blir av detta men otroligt kul att intresset är så kul för STEC Motorsport.

Snygga foton från Mantorp finns här från duktiga fotografen Magnus Jakobsson klicka

Nordisk nyhet som kommer avsluta varje höst innan bilarna ska in i garaget är detta   Mer info kommer om denna Nordiska Yokohama satsning i Endurance   och detta får bli årets påskkaramell.

Åk med i Racing bil eller pröva själv.     perfekt present till dig eller en vän

blygsamma 150 kronor per varv   eller 200 för att gasa själv  då i en Audi A-3   Tack duktiga Daniel Karlsson för att du erbjuder denna möjlighet

Kommande Datum

27 April   Sviestad

5 Maj   Björkvik Ring   Light

17 Maj  Tierp Arena träning

1 Juni Malmby  Light

8 Juni Gotland Ring   Boende färja info kommer direkt efter Sviestad

14 Juni Tierp Arena träning

13 Juli Mittsverige

TANKNING   

Team Gula garaget har tänkt till och gjort en bra flamsäker överdragsoverall i samband med tankstopp. Vi rekommenderar starkt andra team att rygga och gärna brandsäkra handskar balaclava osv. all form av skador i samband med värme är inte kul så därför ingen stress  minst 3 minuter tanktid. Vissa andra tycker detta är larvigt vi från STEC ser det som detta är mycket viktigt att inte slarva och stressa i en tanksituation.  Detta kommer kollas noga på Lördag…