fbpx

Snart är det dags och klockan har börjar räkna ner .     Kika gärna igenom dessa små youtube flikar  och framför allt har ni ännu inte bokat boxplats , startanmälan osv så är det mycket hög tid  och idag hade vi snack ned SM segrarna på Elmia i Klass 1  som kändes mycket laddade  Team 1 kommer göra allt för att försvara sin titel 2018. 
Bra filmklipp  och mina stalltips är att i Endurance är
1  ”Motorbromsen” min bästa vän?  Alldeles för många team får bromsproblem egentligen i onödan så bli kompis med motorbromsen.
2   ”Sightseeing  laps” ? När ni åker ut på banan nu 2018 så kör några varv är den lika sen förra gången ?  Har STEC  gjort något på banan?   koner för asfaltsskador , chikaner  eller något annat låt även få tempen i däcken speciellt nu när det är kallt ute ingen tycker det är spännande med team som kör av och orsakar pace cars situationer under Warm up laps.  Så ta det cool finn din Apex  och Raceline så kommer det gå perfekt och det är inget fel att gå banan som morgon runda.
3 ”De 5 FFFFF”  mycket viktigt inom Racing och ännu viktigare när vi pratar långlopp. 5 F står för Fokus  Fokus  Fokus För Fan. Kom inte utan planering utan gör en checklista.  Har vi med oss miljömatta , Brandsläckare , verktygen  elsladdar osv? Har vi printat ut och fyllt i  tävlingsanmälan  , Teamchefs underskrift  etc  finns här klicka   STEC har nu haft 2 år av inkörning  nu måste det börja sitta.   Har teamet bokat sovplats , boxplats , ström , transponder  , Däck , matkuponger ?   STEC försöker hjälpa alla tävlande men nu är det  knappt 8 dagar kvar och tiden är vår värsta fiende när det gäller racing.     Nu är det dags  1 April höjs priset på startanmälan  3 team har bokat box ???   Jag vet att det kommer vara skitkallt på Mantorp Park den 7-8 April  Så ett sista stalltips  boka boxplats.
all bokning sker här eller fakturering  boka online   email   Ring helst inte då jag är nu inne i bubblan av de 5 FFFFF    Och jag vill alla ska få en riktigt bra premiär så ta allt i välmening för jag har själv kommit till tävlingsbanan  utan bensindunkarna ,  racing handskarna ,  utan extra tändstift etc
Lite skvaller  från bilsportsmässan  mycket meriterande teamet bokande in sig idag med Teamchef  Anders Fridh  mycket glädjande att det teamet väljer STEC  Ni som vet om Svensk Endurance  vet vem Anders är  Vet ni inte vem det är kommer veta det efter målgång den 8 April. Teamet ställer upp i klass 2  och frågade lite om Team 1 har sakerna i ordning för det kommer bli åka av.
Team Beattle med Robban som teamchef  från Uppsala skvallret går att de i skrivande stund är i Tyskland och hämtar hem den nya tävlingsbilen som tidigare kört 24 timmars loppen i det gröna helvetet.
Porsche klubbens ordförande Mr Dannefalk  kom till montern idag och pratade och imponerades av STEC  15 meter långa monter.  Racing Porschen står klar i garaget vill han låta er hälsa.    2 Team som tidigare kört NSHC  och ledsnat på de små startfälten kom också förbi och var nyfikna på ett seriebyte.   Nej nu blev klockan över Midnatt igen.    Hej på er mvh Hasse

bredd