fbpx

sladdMer information och detta med bloggen är bra så klicka i att ni vill följa denna så får ni information direkt på email eller på facebook.              Ström finns på Sviestad för blygsamma 100 kronor per team som vill nyttja ström betalas vid anmälan.     19,00   19 Maj   kommer vi kunna börja flytta in i depån,  Obs detta respekterar hårt då det är annan verksamhet under dagen som vi inte ska störa.  Platschef Torbjörn är en kanonkille som vi inte ska stöta oss med.  Och det räcker med att 1 team gör dumheter som att börja köra på banan etc för att relationer med banägare ska rubbas så vill man syna banan på Fredag kväll så går man dessa ljuva 2150 meter som den är lång.     Decibel mätare sitter uppsatta på flera ställen och går saftblandaren igång vid domartornet kommer svartflaggan ut. Lika för alla.    Vi får ibland skit av teamen för att vi gör si eller så men vi vill att ni ska veta att vi gör allt vi kan för att STEC ska vara en bra rolig serie att tävla i.  Och idag fick vi beröm från kanske oväntat håll ??  Långt samtal med en av svensk långlopp levande legendarer  Team Never Stop Racing  Dan Ingesson mfl kommer kunna bli en jättebra medspelare inom STEC med företaget http://www.fastlanegraphix.nu/index.htm   Kontakta dem gärna om ni ni vill synas i samband med live tv osv.   Och det som berömmet bestod i är att vi bygger 3 åriga  regler. Det ska inte ändras på 3 år.   Och det är storheten i STEC att hela styrelsen är förare och gör detta för förare.  Sören Trygg och Eric Emanuelsson satt minst 100 timmar under hösten 2016 för att bygga ett regelverk vi tror på. Dessa förare skall hyllas.    Jag vill även som talesperson lyfta alla funktionärer som gör ett fantastiskt jobb och den gruppen vill och behöver bli fler så har du en bilsportintresserad vän be dem kontakta oss på facebook eller 070-798 23 78  för vi behöver hela tiden bygga upp funktionärsgruppen för vi har ambition att bli bäst i Sverige på Endurance och det finns hela tiden punkter att slipa på.      Vi vill köra på Gotland Ring   Tro inget annat. Jag flyg personligen över till Alec i höstas för att ta detaljerna med Gotland Ring och vi kommer göra ett nytt försök 2018 men då måste ni team vara på tårna och anmäla er.    bokat än så länge för 2018 är Sviestad  Tierp Mantorp  Gelleråsen och Anderstorp  vi pratar med Kinnekulle och Solvalla och vi tror på 6-7 tävlingar per år.  om vi kan ha som i år tur med vädret  och ha premiären 8 April 2018 på Mantorp.  och finalen 20 Oktober 2018.   Detta för att ni team ska kunna planera och få bästa förutsättningar för ert tävlande. 
Obs  boka in redan nu kvällen den 21 Oktober i Anderstorp  med Middag segerbankett efter finalen för vi tror på att lägga den direkt efter tävlingen än att vi ska samlas 3 månader efter för en kväll.    
Har ni era tjejer  fruar döttrar fått en vårpresent ???  vi tipsar gärna om detta    http://www.krutcupen.se/krutcupen/tjej-bilsport-13232059     
linkäping
Klara Kalendern  2018
8 April Premiär Mantorp
28 April Tierp
25 Augusti Sviestad
22 September Gelleråsen
6-7 Oktober Tierp
20 Oktober Final Anderstorp