fbpx

champagne.jpg tuta
2017 året då STEC startade är snart slut men vilket grymt år det har varit men framför allt som vi skriver 2018 kommer bli magiskt kul bilsport år.  
Jag vill de sista timmarna innan klockan slår över tacka för alla som varit med på banan men även utanför.  Funktionärerna vilka hjältar som står hela dagarna i både sol regn damm och svettas och fryser om vart annat. 
fruar flickvänner sambos som ger oss möjlighet att lämna hemmet för garagetid och framför allt hänga borta fler helger än vad det finns semesterveckor på ett år.
Lite info om kommande år se gärna denna presentation stec 2018
Vill också tacka för all input som kommer in på facebook och email och det mesta är ju som oftast skitbra  jobba vidare etc etc  men viktigaste är nästan de konstruktiva kritiken och förslagen som kommer in för dessa är viktiga och leder verksamheten framåt.  Huligantutan är ett sådan exempel från en engagerad teamchef som jobbar för detta med STEC Endurance ska bli riktigt bra.   Exakt hur huligantutan ska användas är inte helt spikat men uppmärksamhet är viktigt så därför kommer tuta och ett högtalar system köpas in.  som kommer alltid vara vid den blå tidtagningsbussen.   Den som fanns med i höstas på Tierp.   Den bussen ska vara basen för sekreteriatet för det är rörigt att veta vart ska man gå ibland för att se resultatlistor  inskrivning  osv. Så från 2018 ta rygg på bussen den kommer vara utrustad med TV Skärmar för resultat  kvaltider  schema över dagen osv.    Och den kommer stå väl synligt på samtliga Race för det ska bli lättare för er tävlande och publiken. 
YOKOHAMA_black_logo
Fler team har beställt sina däck redan nu och det är inte så dumt alls att dela upp kostnaderna över årets 12 månader och göra en teambudget och kassa så slipper det komma ekonomiska surdegar under året som är svåra att passera.   Samma med startavgifterna ska ni köra hela serien beställ nu årskortet och spara 1000 lappar genom att pröjsa nu för ni vet att det kommer mycket ändå under säsongen som kostar pengar.     
ga Hur är det med overallen handskarna hjälmen och skorna ?  Ring Dan på GA Lindberg han fixar detta utan problem men han måste få tid på sig så du inte ringer 1 vecka innan och ska beställa 4  teamoveraller hybridskydd och 8 Underställ ( skönt att byta undertröja  på sommar racen )  email karin@ga1.se eller ring 0451-19155. säg att du ska köra STEC så får du bra grejer till rätta priset. 
hjärtatviktresan 1
Killar hur mår hjärtat konditionen och har julmaten varit bra.  Detta är ren välmening som jag pratar om detta med hälsa.  och detta gäller inte alla inom STEC men du kanske har en pappa , mamma ,  bror , arbetskamrat , son etc etc .    läs och fundera om detta kan vara något  klicka
 http://www.stec.se/h%C3%A4lsovecka-med-stec-37358361
STEC  ökar trycket även på säkerheten inför 2018 som prio 1  men det ökar också kravet på dig som förare med en dags kurs i racing.    där vi kommer gå igenom både grunden som flaggor men även spetskompetens  med hjälp av Janne Flash Nilsson som en av förar coacherna denna dag som är 7 April.  skriv upp det datumet.  platsen är Sviestad  även namn som Linköpings Motorstadion.  
resultat
Ett annat datum som är viktigt är den 18 Februari ?  Årsmöte  klicka för inbjudan 
Ett inslag som vi är glada för är samarbetet med Supercar Hereos som går ut på att köra sjuka eller barn som har det tufft i livet eller bara vill ha en upplevelse och så ett frö till ett bilsportintresse .  Så gör som Anders här med sitt barn-barn  som drömde gott efter dessa varv på Gelleråsen i September. Detta gör vi naturligtvis utanför tävlingen.
anders
Vad händer inför säsongstarten i April ?     Kom gärna och pröva på Israce  skit kul  enkla regler med www.enkelbilsport.se      
Garagetid  kanske lite trim snacka med Tuning chip  om du vill motoroptimera  inför kommande säsong  prata med Jocke på 0730-911 917   Qvarnis  favorit porsche modeller i telefon numret. 
Vill ditt företag synas 2018 ring så löser vi något bra på 070-798 23 78   Vi vill även lyfta företaget http://www.ldcare.se/  och Rospiggens Brandtjänst som kommer sköta om oss under 2018. 
Gillar du V8  ??  kolla detta http://www.stec.se/v8-street-stock-37940510
pick up 2.jpg
Gillar du Elbilar kika in på detta http://www.stec.se/elbilens-dag-2018-38377786
TESLA
Ha nu ett riktigt gott nytt år önskar vi från  WWW.STEC.SE   Och dela gärna denna blog till dina Racing vänner 

STEC AV FÖRARE FÖR FÖRARE