fbpx

bana1
 
Nu redan dagen efter precis som är vår ambition ligger resultaten utlagda  med varvtider osv   Nu laddar vi stenhårt för den 16-17 Juni
Jag vill tacka alla som varit med denna helg och beklagar verkligen att det blev tidstight på Mantorp.
http://www.stec.se/resultat-varvtider-37510004
Jag har förstått att 7 Timmar är inte vad man vill köra vilket var min spontana reaktion  efter racet som blev kort.  Men jag vill ni som anser att ni inte fick valuta för 6 timmars körtid i Lördags kan Vi bjuda på lunch till förarna på Sviestad den 16 Juni för Jag som ordförande i klubben ser er både som flera av er privata vänner men även som kunder till STEC då vi har samma bilsportintresse.  Så känns det okey att STEC bjuder förarna på lunch den 16 Juni så gör vi gärna det i restaurangen  på Sviestad  hör av er till mig på stec@stec.se  så fixar vi detta .    Mvh Hasse  som ej kunde vara med på plats denna gång  Jag hoppas vi ses på Svietad   allt finns på hemsidan