fbpx

Säkerhetskörning på bana 2018 Tjejer , Ungdomar Perfekt insteg till bilkörning. (1)
 
STEC arrangerar bilsporttävlingar både i Sprint  medel och Långlopp det vet de flesta som gillar racing i Sverige.    Det många inte vet är att vi samverkar med en rad olika märkes och bankörningsgrupper.  Detta för att det ligger i vårt intresse att förarna gillar att köra på banan.
1 varje olycka som sker på allmän väg skapar otrolig press på bilsportarrangörer  om det visar sig att det tävlades på vägen.
2 För varje förare som prövar bankörning så skapar vi en plattform att kanske kanske vilja utveckla sin körning mer och vem vet kanske börja med bilsport? 
3 Du som tävlar  inom STEC hur ofta tränar du med din bil på banan mellan tävlingarna.  Alldeles för ofta ser vi tävlingsbilar som bytt motor , växellåda , bromssystem , chassi inställningar etc etc  Men kommer direkt inför tävling och inte en chans att testa eller träna in systemet lite lugnt utan det bli 100% action direkt för den nya kamaxeln eller bromsbeläggen.  Nu får du möjlighet att träna.
4 Hur ofta arrangerar du sponsorskörning eller medåkning ?  På dessa bankörningar kan du låta viktiga medspelare i och utanför teamet pröva bilen eller visa upp den för sponsorer .  När fick din familj åka med i racingbilen senast?   Låt dina barn få rätt uppfostran kör racingbil på bana perfekt sätt att hålla kidsen ifrån trasig uppväxt med narkotika och fylleri för det kommer de aldrig ha råd med om de satsar på motorsport. 
5 Pröva Time-Attack som ingår i bankörningarna och pröva ut själv dina idealspår och raceline på de olika banorna i Sverige.  Direkt efter du kommer in i depån får du se dina varvtider och kan analysera spårval bromspunkter etc. 
 
Alla  som tävlar inom stec har subentionerat pris och betalar endast 995 kronor för en bandag   och 200 kronor för de som vill köra men saknar Licens.     Välkommen till STEC Träningsläger med tävling eller Gatbil 2018..    Bokning sker på email stec@stec.se