fbpx

Fördelningen av Prispengar inför Finalen är följande och fördelas efter antal startande i klassen.   Totalt 100,000 går till vinnarna i STEC.

6 A  20,000

6 B 20,000

6 C 32,000

4 B 4,000

4 C 20,000

2 C 4,000

Nu kommer en tid för STEC som vi vill ha hjälp med från dig.  med serien 2022  Var ska vi tävla , hur många race ska det vara ,  Ska det ändras och vi vill absolut göra så många tankar till lags som det bara går.  Så vi har det vi kallar  STEC av förare för förare. så vi lyssnar och har kommit fram till några saker som vi vill bolla med er innan och under Gotland för sen ska alla team få inbjudan till seriestart 2022.

Tekniska regler 2022 stec-tekniskt-regelverk-racing-2020-2022

Samtliga tekniska regler ligger kvar även kommande år.  Dock så kommer vi förtydliga punkter som

STEC Godkänt ?? Luddigt men när det gäller personlig utrustning , burar , säkerhet så snåla inte på detta kära vänner. köp skor , handskar , underställ , hjälm av Racingmodell.  Det är inte vi i STEC som ska jaga er förare i detta utan här måste råda er egna sunda förnuft.  Däremot kan vi erbjuda inköpspriser som är förmånliga då vi köper in stora volymer.

Tidtagningen 2022 kommer ske med AMB transponder på samtliga banor så antingen köper du en egen transponder eller så kommer detta kunna lösas antingen i årskortet eller hyra en transponder på tävlingsdagen.

Hästar/Kilo kommer vara slaviskt med max möjlighet att vikta bilen.  För nu skall detta bli ett minne blott att diskutera bilens kapacitet.  Anmälan kommer framgå att du som teamchef tillåter vägning och prov av hästkrafter när som helst under tävlingshelgen om stec tekniker önskar detta.  Nu sist var vi liberala och tillät ”mekning” före vägning och allt var bra. Men i framtiden kommer det vara direkt till vågen före , under , efter racet för att vi alla vill ha racingen på sjysta villkor.  Samma med rullande landsväg. Den kan komma till tävling när som helst och det är klass B,C som den kommer mätas i första hand. Detta hoppas vi du  uppskattar som tävlande i STEC.

Sviestad kommer bli 1 tävling extra och då ta bort 1 tävling från Tierp 2022. Detta har visat sig i enkäterna att Sviestad banan är populär och nu när bron kommer byggas inför 2022 så ser vi den som mycket bra för STEC.  Tierp får behålla 1 tävlingsdag och vi väntar svar från Rudskogen , Kinnekulle ,Gelleråsen   Medans  Mantorp , Mittsverige , Sviestad , Tierp är klara inför 2022. men vi ser gärna en 5 bana och 7 tävlingar även kommande säsong med möjlighet att välja bort 1 resultat så de 6 bästa räknas samt kilometer istället för antal varv.  Vilket varit ett förslag från tävlande vilket vi startar 2022.

Kika på Bilden 6 Bilar på banan Sviestad 2017. Jag är säker på att dessa 6 fina racing bilar inte är skrotade utan står i något garage för ingen av dessa bilar har jag sett 2020-2021?  Det kommer vara en kampanj vi gemensamt ska driva  ” Back on Track ”

Nu är Covid borta från tävlingsbanorna och stec erbjuder nu 1000 kr till dig som ordnar en tävlingsbil som kommer tillbaka till Premiären 2022 med www.stec.se.  Teamen kan ha splittrats som flera på bilden men vår övertygelse är att bilägarna finns och vill köra racing. Tipsa oss gärna och denna modell med 2,4,6 Timmar bör tilltala både team med 1 förare och team med upp till 6 förare.  Och 2022 så kommer vi varva tävlingarna med ibland 6 timmar Non-Stop och ibland med paus så läs tävlings PM noga.

#För att erhålla 1000 kr i tipspeng ska teamet kunna intyga om att det är just du som fått teamet att komma tillbaka till tävlingsbanorna samt att bilen skall ha kört tidigare i någon av Svenska serierna före Covid..  stec@stec.se  070-798 23 78 

BOKA GÄRNA DITT TEAM OCH DRA NYTTA AV EARLY BIRD RABATTEN

STEC ÄR MYCKET NOGA MED FÖRTROENDE OCH MED DETTA NYA MÄTNINGSINSTRUMENTET SÅ HOPPAS VI DU SOM TÄVLANDE KÄNNER ATT VI SOM ARRANGÖR GÖR ALLT FÖR ATT SKAPA FÖRTROENDET MELLAN TÄVLANDE TEAM

Att tävla i SM Racingen kräver mer från dig som förare , team därför kommer vi vara mycket noga med att erbjuda kurser för förare kommande säsong.  Detta ser vi som ett sätt att öka kunskapen för alla som är med under en tävlingshelg.  och datumet 9 April är det STEC Racing kurs 1 men mer info om detta längre fram.

Funktionärer inför 2022 kommer vi söka och fortsätta utbilda vi kommer även inför fler lampsystem som gör det tydligare som förare att köra stec.  Har du lust att vara med kommande säsong som funktionär så hör av dig direkt för mer info.

 

GOTLAND RING Bensin 

Total mängd: 1000 liter (först till kvarn)

Pris: 28,50kr/liter

Beställning görs till: jonte@gotlandring.com (Namn, telefonnummer, antal liter)

OBS! Ni måste få ett bekräftelsemail med kod innan betalning…

 

Betalning: Via Swisch: 1234212882

Swischmeddelande: Bekräftelse kod

Nu väntar Grand Final på Gotland Ring tiderna finner du alltid på hemsidan under fliken anmäl här Vi önskar alla stort lycka till ANMÄLAN | Stec

Baninformation KLICKA

Boende info Bokas på mail         Boende