fbpx

goal     Raceförare och att nå ditt mål .
STEC har en sak som ingen annan Endurance racingserie i Sverige har  en plattform         ( STEC LIGHT  ) och därför har vi lyckats nå målet under redan första året att bli den största Endurance serien i Sverige.         Men vi är inte alls nöjda med att vara störst vi vill naturligtvis att du som förare ska även tycka vi är den bästa serien men framför allt vara den serie som man väljer som både nya och rutinerad förare.    Nyckeln tror vi heter Lyhördhet och aldrig aldrig sluta med nyrekrytering.  Igår var delar av oss i Sundsvall på ett av SHRA öppna bankörningar.   Klockrent evenemang där förare från olika sportgrenar samlades och körde. STEC Light vill vi ska bli det självklara valet när man funderar på att börja med bilsport på asfalt.
Den 3 September kommer detta köras nästa gång på Malmbybanan i Strängnäs där man kör 2 timmar vänstervarv och sen byter man till högervarv.  Det är avslappnat och erbjuds även hela 3 timmar att komma med sin gat eller racebil för trackdays för blygsamma 500 kronor att köra på banan.
24 September kommer STEC Light gruppen köra på Gelleråsen och finalen på Tierp Arena den 7-8 Oktober.  läs mer på klicka 
sponsor
Sponsorer och STEC.   Vi söker till höstens programblad sponsorer det kostar blygsamma 2000 kronor och då erbjuds en helsida i höstens tävlingsprogram det finns nu 4 blad kvar så meila stec@stec.se för att vara med och synas i detta.
 
 


Höstens kalender inom STEC klicka för facebook trådar
26 Augusti  Sviestad  
2 September Sundsvall 
3 September  Strängnäs 
23 September Gelleråsen 
24 September Gelleråsen 
7-8 Oktober   Tierp Arena 
21 Oktober   Anderstorp      
3-5 November Mittsverigebanan     16 Timmars
 
Vi ser bra emot en mycket kul späckad bilsporthöst och vi hoppas vi ses på banan  www.stec.se