fbpx

Tiden som läggs nu är planeringen för 2018  STEC  har ju som mål att lyfta upp Svensk Endurance till en dimension som får de aktiva att fortsätta och få de nya att längta och börja tävla.      i Början av veckan skrev vi om Winterhell mars 2018  16 timmars Endurance.
 
halloween
Nu jobbar vi med banor för Summer Boost och sista loppet för året med Halloween Race 18 Timmars varav minst 4 går i totalt mörker. Det är utmaningar vi kommer ställas inför. och vi kommer kunna få med 6 timmars mästerskapet i samband med dessa gigantrace.
Kenny Bräck  visar att 51 åringen fortfarande är en fantastisk förare med nyslaget världsrekord på ringen Han avverkade det 20 830 meter långa varvet på tiden 6 minuter, 43 sekunder och 22 hundradelar i en serietillverkad engelsk bil.   läs gärna mer här http://www.vf.se/ovrig-motorsport/brack-skrev-historia-i-superbil/
 
Grus   på Söndag 4 Juni kör vi grusrace  och flera STEC team har tagit chansen att vara med och nu även ett Legends team med Williamsson  Forsell  Freddy Larsson skall visa att de minsann kan köra på sladd.    Kom och var med du också det kostar 1000 riksdaler då ingår allt som bil startavgift och en plats i ett kul team.    Vill ni bilda ett eget team så lasta upp 4000 då kan ni få spraya ner hela bilen med teamnamn osv.   Kom och pröva nu på Söndag i Rimbo för det är skitkul på ett enkelt sätt.
Motivationsfilm https://www.youtube.com/watch?v=1f-UnjT0-lw&t=92s