fbpx

Då var det knappt 1 månad kvar till säsong premiär. Vi vill presentera Griiip som har roliga app lösningar för att kunna följa racet från läktaren. Detta kommer vi testa på Linköping 27 April och fungerar detta bra så kommer det vara med även 28 April.

Detta för att utveckla upplevelsen att kunna följa tävlingen med positioner , resultat , varvtider på plats då ni vet vårt tänkande att publiken ska kunna vara med och sponsra teamen och på sikt kunna som tävlande team köra med fri startavgift.

Mid Sweden Motorfestival är med i den Scandinaviska mästerskapet 27 Juli. är ett bra exempel Facebook Event Klicka Där passerade vi i veckan 1700 intresserade så skulle det komma säg 1000 betalande så är är målet uppfyllt och alla team kommer kunna köra gratis. Många har tyckt att stec är tokiga som jobbar med detta men vi tror detta är oerhört viktigt att kunna skapa för framtidens racing av 2 orsaker. 1, Intresset måste komma att vara en racingförare och bästa sättet är att besöka en tävling  2, Ekonomiskt anledning. Kan vi som arrangör skapa en intäkt som inte enbart bygger på de tävlandes plånbok så ser vi all värde i att fortsätta jobba med detta. Men vi behöver er hjälp att nå ut och sprida budskapet om tävlingarna till era intresserade vänner. Så dela och bjud in vännerna till banorna.

1-3-6 Timmars alternativ 2024 kika man nu i startlistan så ser man att 1-3 timmars är hela 30% av startfältet vilket vi ser som viktigt att fortsätta basunera ut budskapet att stec Endurance har alternativ körlängd.

40 team på årets premiär är fantastisk bra och vi vill tacka för förtroendet att vara din racing arrangör. hela startlistan finns på hemsidan med klass indelning https://stec.se/anmalning/ Vår målsättning på 40 team och nu är det inte långt kvar men fortfarande 1 månad kvar till start. Dessa 40 team kommer vi premiera i framtiden och vi har lite planer för att skapa en flerårig situation med de lojala teamen.

Beställningslista klicka för prisuppgifter.

Vi skippar Elmia och lägger vår kraft på Motorfestivalerna detta år. Vi ser gärna dig som en fin ambassadör för ditt team och stec racing. för detta hänger ihop och detta måste bli ännu tydligare att skapa en samverkan ihop och inte skapa vi och ni lag. för information om dessa datum så finns hemsidan www.motorfestivaler.se För att vara med lägg ett E-mail stec@stec.se

Sista helgen i månaden kommer alltid en fil på Youtube prenumerera gärna så missar du dem inte Klicka 

 

Nu önskar vi dig en riktigt fin påskhelg och hoppas du känner dig väl förberedd till årets säsong.