fbpx

Först vill vi från STEC bjuda på några riktigt sköna Overtakes  bara klicka och njut

 
Idag blev det Studiebesök på Rigas anläggning som heter Bikernieku som byggdes redan på mitten av 60 talet.   Och det är häftigt att se delar kvar från en svunnen tid som då var Sovjetunionen som styrde.
http://www.bksb.lv är hemsidan och detta studiebesök kan bli början på någonting som gör att även STEC team kommer i framtiden besöka detta guldkorn till bana som är absolut värt ett besök och det jag blir mest imponerad av är denna multisport anläggning där man verkligen får utlopp för i princip all bilsportgrenar och det kommer vi få mer av inför 2018 då STEC kommer bli en del av Race Wars Sweden som kommer tillföra större evenemang som i sin tur tillför publiken och sponsorernas intresse och förhoppningen är att de tävlande skall få avkastning genom ännu lägre startavgifter trots att vi 2017 är billigaste i Sverige så är ambitionen att kunna halvera kostnaden under en 3 årsplan.  Om det går igenom kommer STEC bli det absolut självklara valet inom Endurance Sverige.  Och de team som kör 2017-2018 kommer få inbjudningarna först som en bonus för att man väljer STEC som racing serie.
 
Pärnu Ring denna Estniska bana som vi följt på plats varje år sedan starten 2012.  2017 kändes det riktigt häftigt att komma och besöka anläggningen och prata med killarna som jobbar. De är alltid öppna pratsamma och man ser och känner en framtidstro på området.  Banan är lite längre än Mantorp 3200 meter hemsidan är  klicka   
1 timme körtid från färjan i Paldiski eller Tallinn som gör resan enkel från Sverige och Kapellskär.  SPA och Pärnus trevliga kvällsliv gör detta till en tänkbar bana för framtiden just denna helg kör de en stor tillställning som kallas weekend klicka   Men som en gammal man är det nog bäst att stanna hemma på hotellet ???????
pärnu