fbpx

Detta med tidig anmälan verkar bra !

Det skapar en stabilitet i serien och det uppskattas stort och naturligtvis lite spännande att se näsa års medtävlande.  Denna vecka presenterar vi ett helt nytt team som köper årskortet. Det är en kille som köper den svarta Birdsong bilen vilket är kul att bilarna fortsätter att gå i serien med ny besättning.  Teamnamnet är ej spikat men riktigt kul att välkomna ännu ett Åkersberga team.

STEC har nu köpt in 10 stycken AMB transponder för att hyra ut dessa vid tävlingarna. 500 kr kostar hyran och ni kan naturligtvis även köpa egna inför 2022.  tänk på att de ska fungera för racing och brukar kallas 260

Nu är det klart med Racing Licens kurs den 9 April på Sviestad Linköping.  Strategisk dagen före premiären kommer det bli både teori & Praktik  samt testkörning på banan.  Mer info om detta kommer men du kan redan nu boka 9 April Sviestad  Licenskurs  Test& Tune dag Priser osv kommer längre fram.

STEC som friskvårdskort = Javisst sedan Juli 2020 så är detta en motionsform som är godkänd för friskvårdsbidrag.  Önskar du kvitto eller faktura för Friskvård så maila oss på stec@stec.se

31 Oktober kör vi en sista prova på racing dag denna gång på Malmby banan utanför strängnäs.  Detta är i samband med Krutcupen som det finns möjlighet att prova racing med egen eller hyrd bil.  Vill du vara med eller har du vänner som är nyfikna på stec så kom förbi Malmbybanan 31 Oktober  12,30-13,30 kommer vi ha detta för oss viktiga prova på datum. För STEC vill utvecklas och bli riktigt bra 2022.  Vi vet också vilken nyckel som skall användas och den heter ”SAMVERKANSNYCKELN”  STEC besitter ett så rejält nätverk av fina förare , mekaniker , publik som alla vill en gemensam sak. Det är att STEC ska bli starkt med bra race och maximal ”pang för kronan”  Det är spikat nu att vi kommer köra under minst 3 festivaler.

Maj Linköpings Motorfestival

Juli Mittsverige Motorfestival

1 Datum under Tierp Motorfestival

De som var med senast på Tierp under festivalen där kände nog samma sak att vad häftigt med all publik. Detta med publika event är viktigt anser STEC för att uppmärksamma det vi gemensamt gör och sen handlar det naturligtvis mycket om ekonomi.  Drömmen om att kunna köra racing gratis eller rent av kunna få betalt handlar ju bara om en enda sak.  Det är att få någon annan att betala i sportens väg är det Publik, och samverkanspartners som vill synas med varumärket eller sälja produkter,Tjänster och då behövs det publik som ser detta.  Vi söker nu i nätverket företag som vill vara med och skapa framtidens STEC.  Ring gärna 070-798 23 78 eller skicka ett mail. Närmast på tur är det ett hälsovårdsföretag som ser ut att gå med på jackorna 2022. Vi har satt en blygsam avgift på 4,995  kr för logga på teamjackorna. Samma pris på skjortorna .  Tillsammans blir vi snygga , bra profilering och stor spridning för blygsam avgift.

Okey detta var veckans blogg.  Tack Team Onze , Team Gugner , Team P&D som köpt årskort  Tack Garmin , Yokohama som köpt in sig som klassponsorer Vi kommer skriva bloggen varje Måndag och vill du ha med någon läsvärt i bloggen så hojta till. Hoppas vi ses på Malmby 31 Oktober ta gärna med din STEC bil för att provköra men även skapa inspiration till alla de race sugna som vill börja nu 2022.

Vi vill också tacka Garmin för ert fina stöd till GT-Open klassen.