fbpx

Synonymer till konsekvent 

principfastföljdriktigoryggligstringentlogiskmetodisksträng 
STEC har under mellandagarna haft ett skype möte med några av Sveriges mycket kunniga racingteam för att stämma av om vi ligger någorlunda rätt med det vi kallar ständiga förbättringsarbetet.   Där var det stallchefer  och förare samt 1 observatör.
STEC gör mycket rätt enligt gruppen med fortsatt kamp för att detta ska kunna vara Svenska Mästerskapet inom Svensk Långlopp och det är oerhört viktigt med alternativ bilsport så inte det blir ett monopol.  Det var alla överens om men det viktigaste är att vad ska vi jobba med under 2019.   Fortsätt upplysa om att STEC har en bra säkerhet med rescuebil , Sjukvårdsbil , Läkare , Sjuksyster , och brandsäkerheten är på mycket hög nivå.  Flera team utifrån säger sig veta att STEC inte har Sjukvårdsbil vilket vi har varit dåliga på att förmedla.     Sen är det otroligt viktigt med konsekvens inom STEC.  Exempel Står det att vingens bredd inte skall överstiga bilens bredd så får den inte göra detta.   STEC skall inte ha en tävlingsledning som tävlar pronto .   Inför 2019 kommer en helt oberoende tävlingsledare  anställas som kommer vara huvudansvarig på det som sker på banan ihop med domarna.     Regeluthållighet väldigt viktigt att dessa efterföljs som sagt för det tekniska under varje 3 års cykel 2017-2019 så inga bilar blir obrukbara.  Tävlingsregler kan justeras och det stora nya är där valfrihet 1, 2,4,6 Timmars körtid.
Läs gärna mer om detta på denna sida  Anmälningssidan

stec racing
STEC  = Swedish Touring Endurance Championship.
Svensk Touring Ekonomi Cup  ?
Svenska Tävlingsförares  Enkla Cup  ?
Namnet STEC  kan stå för flera dimensioner men klart är att det är Sveriges billigaste Långlopp mycket tack vare samarbetet med Legend och samarbetet med företagen.  Men det vi är stolta över är att vi jobbar aktivt med det vi internt kallar Svensson Racing.  Ambitionen är att detta ska kunna köras av vanliga team utan miljonbudget och 4 racing tekniker med mycket avancerad utbildning och utrustning i varje depåbuss.   Startavgift 3995  bensin 1600 däck 1600 licens 800  knappt 8000 kronor   lägg på 1000 kr för resan till banan och lägg på 1000 för mat el och lite extra utgifter  säg 10,000 kronor för en racing helg på 5 förare som ska gasa under 6 timmar.  Det är mindre än 2000 kronor per förare men vi säger att vi blir 6 förare som lägger 2000 kronor vid 6 tillfällen om året.  12,000 kronor det är mindre än vad 4 rallydäck kostar som en förare gör slut på 1 tävling.   Visst en bil kostar men där lägger ni ribban själv och STEC har bilar från 10,000-1,000,000  och det är som sagt vi stolta över och kommer fortsätta jobba aktivt för att STEC inte skall bli en lite klick ryggdunkare som tror sig kunna köpa segrar utan här är det ovisst vem som står på pallen. Och 2019 kommer det stå fler på pallen än någonsin tidigare.  Vi kommer nämligen inför bonuspriser i form av Snabbaste föraren.     Spurtpriser i form av vem som leder klockan 12,00 ,  Vi kommer ha priser som berättar om dagens sportmanship ,  dagens överraskning , samt dagens otur.   Vi har en ambition att fler än vinnarna ska kunna få bonuspriser och efterlyser nu detta genom företagssponsrade priser.  Vilket företag vill gynna dagens snabbaste förare osv. .

STEC 2019 kommer jobba ihop med flera bilsportgrenar 2019  och den 30 Mars är tanken att du ska få se klämma men även kunna pröva  Legend , V-8 Street Stock car  Audi A 3.  Detta i samband med Licenskursen och för att kunna väcka intresset för dessa bilar. Och vill du köpa dem så inga problem 99,900 kostar en begagnad Legend  en V-8 Pick Up eller en Audi A-3  Race klar.  Och då ingår en hel säsong tävlande med startavgifter och lite bonusdetaljer som reklam på mässor osv.  skicka ett email om du är intresserad av att köra dessa bilar eller om er grupp vill finna samverkan på träningsdagar eller sy ihop en bra lösning för alla.

STEC Samverkar med fler 2019.    FM Wrap ligger i Knivsta och är väldigt kunniga på att foliera både tävlingsbilar men även din företagsbil och privata kärra.  12,500 kronor kommer de erbjuda alla STEC team som vill foliera sin tävlingsbil inför 2019. Philip på FM Wrap hjälper er med design och företags profilering på bilen.  Mycket snyggt 070-7844217 är direktnumret till Philip på FM Wrap.
Årets Största Motorhändelse säger Älvsjö Mässan.  Viktig spännande mässa för STEC marknadsansvarig Alex Tamml som nu välkomnar företag att kunna synas på utställningsbilarna i Montern.    Ta kontakt med Alex på STEC@STEC.SE för mer info och vill du vara med i Montern och marknadsföra ditt team och STEC som serie så kontakta oss så löser vi detta på ett bra sätt. Win-Win är det bästa sättet att samverka.

Nu önskar vi er alla en riktigt bra Nyårskväll så återkommer vi på nästa Måndag med Bloggen. Prenumerera gärna på den så får du den gratis till din email adress.
Tack för din medverkan inom STEC 2019.  Tycker du det är bra berätta för dina vänner Är du som förare eller team missnöjd berätta det för oss för vi vill erbjuda er alla ett riktigt bra 2019.