fbpx

kinnekulle.jpg
STEC Expanderar i vagnsparken denna gång med en packåsna i form av Volvo men ack så viktig för många team.    Denna biltransport var igår på Kinnekulle Ring för att lägga några snabba varv med det var fullt med MC på banan så det blev nobben att köra.
Lastar 14,000 kilo och kan lånas ut till STEC team som behöver transport till de olika tävlingarna men även till andra ändamål som att köra flaggstänger eller om frun vill shoppa loss ordentligt.
Finns i Rimbo och kan hyras både med eller utan förare.   Transport från Ex Stockholm- Gelleråsen 2000 kronor tor   och det är som oftast först till kvarn bokning som råder med ett email till stec@stec.se
Hyrbil till Gelleråsen Tierp osv finns nu att hyra komplett med anmälan x Licenser  bensin däck service kille.  Kom bara som ni är med hjälmen under armen.   pris 25,000 all inkluderat ett väldigt smidigt sätt att tävla.
Är man ensam men vill vara med i ett hyrbilsteam så kostar det 2000 kronor och 30 minuters körtid ingår och samma sak även här
”Pay and race”  är ett fenomenalt sätt att börja tävla inom Svensk Endurance.     Nu börjar anmälningarna ramla in med M-Sport fina Seat som nyss skickade in till Sviestad.