fbpx

Tierp Arena gästinbjudan för tävlande team 

200 kronor går direkt tillbaka till teamet för varje supporter bil. Nu kör vi och detta är naturligtvis en helt frivillig sak att erbjuda era vänner , supporters och kommer vara helt öppen inbjudan som kan delas ut till vilka ni vill och ni har fullständiga rättigheter att skapa egna inbjudningskort som ni delar ut layout osv mer ert teamnamn bild på bilen team här handlar det om en direkt win-win mellan förare och arrangör.   Teamet får 200 kronor STEC får publik som äter lunch och sponsorerna får en ännu bättre spridning. Så här ser ett förslag ut.

gäst inbjudan  

Våra gäster ska känna sig välkomna 

Nu kom ett paket med VIP biljetter med halsband snyggt värre.   Vill ni som team imponera på era gäster så förbeställ dem VIP biljetter och plats på gästlistan.   100 kronor styck kostar det och kan vara en mycket uppskattad gest för nära vänner eller sponsorer.   Det går till så här att du bokar xx antal biljetter och tar med 100 kronor per kort till inskrivningen. När dina gäster kommer till banan så uppger de ert teamnamn och deras namn så får gästerna detta och visar upp på depåområde , läktarplatser samt när de önskar lunch som naturligtvis ingår.    Senast 1 vecka önskar vi veta antal och skulle ni behöva fler så kan vi sälja dem på plats till er och ni levererar dem själva till gästerna.   Vill du som förare ha VIP lunch och slippa köer så kan du köpa även till teamet biljetter förare , mekaniker osv.  Vi prövar gillar ni detta så boka på och tycker ni att detta är inget för er så skippa det STEC bygger mycket på egen valfrihet.

STEC LEGEND 2019 

Vi vill erbjuda publiken mycket spänning på Tierp så vi kommer nu bjuda in även Legend och Crosskart att köra mellan Långloppet detta för att fler ska trivas på området för ni ser att vi jobbar för att detta ska kunna bli bra och en spännande injektion inför 2020-2022.

Legend bilarna kör inte samtidigt som Endurance , GT-Open utan de kör på morgon , lunch , final.  så behöver det inte krocka. Vi ber er Endurance team att ge dessa förare en chans att berika STEC så tar vi upp detta på årsmötet den 27/10 dagen efter finalen.  Facebook inbjudan 

Tycker du det är långt innan du får gasa ? Kom den 16 Augusti och träna på nya Tierp Arena en kanonbana verkligen som är både snabb och teknisk.

Ingvar Lindgren denna gamla hårding som var en stor del att STEC skapades kommer dela ut sitt hederspris till någon junior som har gjort en bra säsong eller en extra insats. Skicka gärna in din nominering till Ingvar på email

svenskmotorsport@gmail.com 

Profilera STEC och ert team på Stockholms stora bilutställning 

Den 3 Augusti är det Solvallas stora bilträff och STEC har bokat en yta för att ert team ska kunna få vara med och synas bland mycket publik och sponsorer.  Tac chansen för vi har 5 platser att kunna visa upp oss på för mer information ring 070-798 23 78 https://www.solvalla.se/andra-event/stockholm-car-meet2019

Sommarerbjudande  3 tävlingar 9999 kr och du får 1000 till ditt team?

Sommaren är full av fest och social kontakt och man möter människor mer naturligt och ämnet kommer upp vad sysslar du med ??   Själv säger jag alltid ”jag tävlar i racing” när de sagt att de spelar Bowling  eller bedriver fågelskådning och ofta ser jag något tändas bakom den halvgrå fasaden,  Jaså kör du racing är det samma som folkrace ??  Nja inte riktigt jag tävlar i Svenska Mästerskapet i STEC ! Då brukar någon vakna runt bordet i tron att det är det nedlagda STCC.  Nej svarar jag ödmjukt jag tävlar i STEC SWEDISH TOURING ENDURANCE CHAMPIONSHIP .   Kostar inte det miljoner brukar brukar följdfrågan bli.  Nej tanken är att det ska finnas olika prisnivåer och nu kommer vi med ett sommarerbjudande  9,999 kr för 3 race .  Gå ihop 4-8 förare  köp en bil typ GTI , GSI , liten turbo bil exempelvis.  för 10,000 kr Riv ur den köp en stol bälte ca 2000 kr  kör Malmby 31 Aug. som den är.  Sen inför Tierp sätt i en bur 5000 och byt belägg till race ca 600 kr  och nya Yokohama 4000 kr  Vips har man en kompetens racingbil för tanka den för ca 5000 kronor så är hösten räddad för 35000 slå ut det på 7 förare  så är det 5000 var för 3 helger kul racing och sen sälj bilen för 10,000 eller behåll den 2020.   Räknar man det så här så har de flesta jag känner ekonomi till att köra STEC.  Värvar du ett nytt team får ditt team 1000 kr i rabatt på nästa race.  Så sprid gärna ryktet 9999 för 3 race  4 Timmars  Välkommen  erbjudandet gäller till 25 Augusti  gäller nya eller nygamla team som ej kört 2019.

STUDIEBESÖK PÅ KINNEKULLE OCH GELLERÅSEN UNDER HELGEN 

STEC var ute på roadtrip och besökte SSK Race week under Fredagen och flera vittnade om att detta med 3-4 dagars racing är helt bortkastat men ändå så sitter man där i sina husvagnar och bilar ??   Var säkert 100 förare på plats vilket glädjer oss mycket att intresset för sprint race är hyggligt stort även om det även där har minskat.   Gelleråsen var det Motorcyklarnas SM serie i RR  och vi träffade flera bra människor som vi kommer fortsätta ha en dialog ihop med under sensommaren för att ev finna en samverkan 2020.  Hur som haver var det intressant att se hur det var uppbyggt på de olika eventen och det är alltid viktigt att öppna ögonen för nya intryck. Mycket kul även att se STEC yngsta förare Eddie el Toro som inte får tävla i Clio Cup men fick komma och träna och där tog den 3 snabbaste tiden av de 12 bilarna som var med så då förstår man att de äldre 14,15,17 osv förarna inte vill ha med Eddie för han skulle ju åka ifrån de flesta.

Hett även i Tyska formel 1  

Men tävlingsdagen kom regnet och många fick problem med kurva 16 så här såg det ut.  Grattis till segern Mikaela Kottulinskys fd pojkvän . Tänk vilken stamtavla om det hade resulterat i nya förare.

 

Detta är spännande ca 500-1000 når vi varje vecka ibland fler läsare, Men handen på hjärtat hur många av er delar detta vidae på era egna sidor ??? Låt or leka med siffror . säg att 1000 läser denna facebook blogg 30% delar detta och har ca 100 följare så blir det 300x 100= 30,000 som läser bloggen. Låt oss hoppas att av dessa 30,000 kommer 10 % till Tierp arena dvs 3000 besökare som vill se fina bilar spännande race och vara delaktiga i stec.se. Vi fortsätter leka med siffrorna att de åker till banan i snitt 3 personer i bilen och betalar 200 kronor per bil x 1000 Då får vi totalt in 200,000 kronor och kan köra varje race helt kostnadsfritt för er tävlande , Bjuda er samtliga på lunch , och varje team får nya däck och bensin till varje race. Räkna på vad det kostar er i tid att trycka på knappen dela. Jag provar det tog knappt 1 sekund Så nu 1000 läsare följare tryck på knappen dela så hoppas jag vi blir 3000 som kommer på nästa race. Detta är viktigt för oss alla i denna svåra racing situation så behöver vi nu alla hjälpas åt. ”TRYCK KNAPPEN DELA” 30,000 läsare varje vecka ggr 52 veckor då läser 1,500,000 STEC Bloggen på 1 år. Hur många företagare tror du skulle vilja vara med att synas på en sådan blogg ?? Hjälp ditt team att köra med gratis startavgift 2020 i Bloggen står det hur du kan göra.. Trevlig vecka

Lite filmer som kan få er att känna lite racing känsla i hängmattan i väntan på nästa Måndag få ett nytt avsnitt kommer från STEC Bloggen. 

Bengt i G Energy fick ett par stolsskenor över om ngn behöver så hojta till