fbpx

Bloggen 10 Juni 

Bilarna har gått i mål och bloggen ska skrivas för detta är viktigt.  Viktigt för oss som arrangörer att hålla värmen igång och racingen är inne i ett kritiskt läge inom både elit racingen men även för oss i hobbyracingen. men om vi börjar med Elitracingen. STCC Göteborg premiären i helgen.

Mittsverigebanan analys 

Är detta ett genidrag eller är det trams. STEC av förare för förare och finns det något jävligare att åka hem i racing bussen och tro, veta eller bara misstänkta att vi torskade på grund av fusk i bilsporten.  Nu sätter vi stopp för detta i Mittsverige Facebook event klicka  Nu provade vi detta i Lördags med 4 specialinbjudna team och det blev lite som vi hade hoppas på.

  • The Stig och team Kärkkäinen Rally & racing blev tack snabba varvtider Klass A team
  • Lillsia och Team 82 blev vinnarna i Klass B  PDF Endurance – Race – RaceReduced
  • Time-Attack förarna var ett trevlig inslag som vi ser som positivt i frramtiden.

Vi tror stenhårt på detta koncept men vill naturligtvis testa detta innan det implanteras i STEC SM, NM under 2024 för att testa , utvärdera , för det är en skyldighet vi har mot dig som tävlande team. Men för att detta ska bli  en ordentlig prövning så vill vi nu bjuda in samtliga team den 27 Juli på Mittsverigebanan.

Detta vill vi du skall prioritera. Facebook event Klicka https://www.facebook.com/events/7235297366584

Vi hade detta uppe på förarmötet i Lördag och vi har nu tjatat om detta i 2 år.  Samverkan skapar gemensam framgång och detta började vi jobba på för ett par år sedan och första resultatet kom på Trollhättan. Klicka 

Samarbetet med Motorkultur Hemsidan www.motorkultur.nu Oerhört viktigt denna kritiska tid med ett jobbigt ekonomiskt läge för många racingvänner. Detta med motorfestivalerna är vår modell att kunna bevara bilracingen ekonomiskt. Men ska det behöva vara så? Absolut inte men att hänga upp skylten inställt är inte ett alternativ. Så vi kämpar vidare med temat ”Teamwork” och det fina med detta är att vi kommer kunna fortsätta hålla nere kostnaderna och nu kommer en tanke till dig som team.

Mindre än 10 team =5,995 kr  10-20 team =3,995 kr  över 20 team =2,995 kr 

Anmälan sker snabbt på E-mail  Vi kommer ha en löpande startlista på hemsidan och detta är en tävling som även omfattar Skandinaviska Mästerskapet. Går vi unisont i stec ihop och bygger upp 20 team så vore det jättekul och startavgiften blir då 2,995 kr. Nu kavlar vi upp armarna och samverkar och tipsa gärna de team som du vet har en bil.

Eftersnacket i tidningen efter Trollhättan Klicka