fbpx

 
tierp arena
Sista helgen i April är det alltid STEC på Tierp Arena så även 2017 2018 2019 detta för att det ska vara enkelt för alla i organisationen att kunna planera in.    2017 körde vi med Legends bilarna och några av filmerna var dessa
Internationella klicka 
Legend klicka 
Light klassen klicka 
Klass 1 våren var Team 1 som gjorde något så unikt som en dubbel med sin fina Volvo och tvåa kom Team SMK  medans bronset kördes hem till Örebro och Jonssons bil.
Klass Standard Visade Blitz från Skåne och Danmark klass inte bara att traila långt vilket belönades med bensin checkar från Q star men en stark prestation gav 25 poäng.
Silver och  teamet CLS Racing med en gammal 740 vilket är en enastående bedrift stort hatten av för det bronset gick till Buzy som alltid kör stabilt.
Klass 1 fick totalt 5 olika vinnare på de 7 racen. Detta bevittnar vad otroligt jämnt denna racing klass är. April vinnarna var Endurance Racing med sin ”budget Honda” som vann rättvist framför silverplats Tommes Pack och Scuderia som tog en bronspokal.
Kungen bland Legend var Jocke Forsell som tog 2 av 3 heat och visade att han fortfarande är en mycket snabb förare oavsett bilsport klass.
Fler samarbeten inför 2018 ?  Det har tisslat och tasslats inom racing Sverige om att 2 duktiga arrangörer börja samverka 2018?
Bavaria Racing  bavaria.png
Bavaria är mycket starka inom BMW historiken och det är med mycket stor glädje som STEC finner win-win situationer 2018 med en så aktad aktad aktör som Bavaria.  Vi ska försöka köra några race dagar ihop och på så sätt öka styrkan i respektive racingserie och som extra lök på laxen kommer STEC kunna köra time-Attack och vara med på trackdays och köra. Vi ser mycket positivt på detta teamwork även om det är mycket praktiskt som nu skall gås igenom och säkerställas för att 2018 skall bli en mycket bra säsong. Genom detta samarbete kommer priserna 2018 inte höjas utan däremot sänkas ??  Årskort för STEC Endurance kommer landa landa på 24,000 kronor för samtliga race vilket är 3,000 kronor billigare än 2017.  ( bäst pris i Svensk Endurance )  Företag kommer kunna få en momsad faktura innan årsskiftet om ni vill få in det 2016 bokföring.
annars är det 12,000 kronor före 15 Januari och resterande 12,000 kronor 1 April då har teamet årskort och garanterad plats på samtliga 6 timmars race och behöver inte skicka in anmälningar utan er bokning ligger fast på samtliga race.   Vilket team kommer vara först ut ?   Man kan naturligtvis fortsätta köra enstaka race men det kan  bli fullt på vissa banor. och då får årskorten förtur bokas på stec@stec.se
Teamkläder för 2018 kan beställas redan nu inför årsmötet
T -Shirt 150
Polo 200
Hoddie 300
med STEC  på bröstet och ert teamnamn på ryggen vi har fått provkläder och riktigt bra kvalitet. Så ta chansen att synas i depån 2018.  Beställning 5 stycken plagg minimum.
Nästa veckas blogg kommer vi presentera ett nytt samarbete som vi tror kommer kunna vara riktigt spännande och den internationella racingen kommer in inom STEC ?
Tack för du läser bloggen och vill du få den direkt till din email så skicka oss ett email så fixar vi det.
Idag kör vi Halloween raceet på Mittsverigebanan strålande sol och kul bilsport på ett enkelt sätt.  perfekt för nya team och förare
www.enkelbilsport.se