fbpx

FINALER 13 OKTOBER
Depå karta inför Fredag /Lördag
Rött Område det är för de team som betalar Ström 200 kontant i Inskrivningen
Gult Område är för de team som inte önskar ström Endurancebilar
Blått Område är Besiktningen och Legendbilar utan Ström   Stora grusplanen utanför i högre övre hörnet är platsen för Biltrailers och bilar som inte är servicebilar.
Det kommer bli trångt i depån så ställ ut allt som ni inte kommer behöva
sviestad epå
Det finns nu inbjudningar till förare som vill komma på Lördag och tittar på detta som en serie för deras tävlande 2019.  Jag kommer sätta upp en skylt att besökare ska respektera teamens tävlande  samtidigt som jag ber er vara goda förebilder.  Vi har och ska fortsätta ha en positiv stämning i depå området där vi hjälper varann osv och kommer någon besökare med frågor tankar så känner ni att tiden inte finns för denna minut ”konsultation” så hänvisa dem 1 trappa upp till domartornet.  Så kommer vi ha informations guider.
endurance
Däck yokohamainför finalen är de regler som står på hemsidan
Light max 205 minst 180 TW  resten fritt
Standard samma som Light
R1   205 breda så kallade R Däck ej slicks   R 2  225 bred R Däck
Besiktningen kommer granska detta noga med däcken på morgonen.
Jag har 4 flång nya Yokohama  048  205 breda 16 tum på Volvo S 40 fälgar  pris 5000 finalpris. Som jag kan ta med på Lördag för team som kör R1
STEC Light 4 eller 6 timmar  Light räknas under 4 timmar 10,40-12,40  13,40-15,40  men vill man köra 6 timmar så får man göra detta för blygsamma 500 kronor extra i inskrivningen.  men de 4 timmarna räknas i totalställningen.
Konferensen 10 November  hoppas jag blir välbesökt och alla som tävlar nu på Lördag kommer få presentkort  till fri kryssning.
25 Stycken har bokat Middag nu på kvällen
Det finns plats för fler så välkommen 350 kronor kostar middag förrätt varmrätt dessert och 1 lämplig dryck.     bokas på email eller på hemsidan www.stec.se
 
just nu 26 stycken team anmälda vilket är fantastiskt kul att det blir en bra final och kika gärna på en hemsidan som heter www.prövabilsport.se  kan vara ett bra trappsteg in i bilsporten.