fbpx

alfred
STEC Expanderar och det behövs fler killar och tjejer inom organisationen.
Alfred Bryntesson hemmahörande i Värmland kommer ansluta till tekniska teamet.   Alfred har lång erfarenhet av bilsport och tekniskt intresserad.  Cheftekniker Sören Trygg kommer ge Alfred en plats och skolas in under höstens tävlingar. Och vi säger välkommen Alfred.     Vi söker samtidigt engagerade personer på fler platser så vill du ingå så hör av dig.
 
elmia 3Legend ökar hela tiden inom STEC och nu kommer vi erbjuda på Sviestad den 26 Augusti nästa tävling för blygsamma 1000 kronor per bil en tävlingsdag med dubbla heat mycket action och rafflande race.    7-8 Oktober kör vi ” Finnkampen ” då finnarna blir inbjudna efter deras world final i September.   Och vi tipsar gärna om detta med Legend för det är kul för alla inblandade som förare team och framför allt publiken vilket vi inom STEC gillar att kunna ge riktigt fina actiondagar.
ER CUP kör sin första nu till Helgen  Ring Knutstorp   och NSHC kör på Kinnekulle   Vi från STEC önskar alla tävlande en riktigt bra helg.
STEC är och besöker Pärnu Ring en riktigt fin bana på andra sidan vattnet och möter våra estniska vänner inom Endurance.   BaTCC heter deras Baltiska Serie som är intresserade av att komma till Sverige och frågan är om vi Svenska team vill ta färjan över vattnet?  Vi såg hur svagt intresset var för Gotland Ring hur är det för baltikum?  I morgon åker vi till Lettland och kollar    klicka för mer info om BaTCC
baltic