fbpx

gotland ring
Tidsschemat inför Gotland är klart vilket känns bra och finns på hemsidan att läsa www.stec.se.  Vi bjuder in Legend Trophy som vi hoppas ska gilla den tekniska banan på Gotland Ring.
Boende har vi nu 4 bäddar kvar för 400 kronor per natt och det kommer arrangeras middag på Lördag kväll för de som vill delta.
Ström går att hyra på banan för racebussar och husbilar etc.
Vi vill passa på att gratulera team Volkswagen Dealer Team Bauhaus-föraren Johan Kristoffersson som tog en stark dubbel på Rudskogen under mycket våta förhållanden.
Just detta med våta banor och höstens 2 sista race hur har ni det med däcken kommer ni chansa med gamla inkörda däck som går fort på torrt eller kommer ni beställa hem?  Yokohama har Svensk Långlopps bästa däck vill vi nu kunna lova efter vårens tester.  Välkomna att beställa om ni behöver få hem inför Gotland Ring.
Rejäl Krasch i VLN i helgen https://doubleapex.co.za/porsche-nurburgring-crash-video/  jätteskönt att föraren klev ut oskadd.
Svenska långloppsfinalen fick en till sponsor vilket gör att man kan köra för 3500 kronor 6 timmars finalen den 13 Oktober vilket är jättekul med sponsorer som riktar direkt stöd för de aktiva.  De kommer synas på plats vilka som stödjer STEC denna helg vilket är kul.  Har ni företag som vill stödja finalen så be dem ringa 070-798 23 78 så gör vi en win-win lösning och sänker ytterligare priset för de aktiva.  Vilket är hela vitsen med sponsring att de aktiva ska få ut något bra utav detta. Så drömmen vore om vi kunde 2019 köra tävlingarna för prisbilder på 2000-3500 kronor per tävling.  Men då krävs det fler aktiva både team och sponsorer.
Det blev ett ganska kort måndagsblog denna morgon men följ oss gärna på facebook eller prenumerera på bloggen så får du den direkt i din email.  Nu ser vi fram emot Gotland så ta chansen att vara med där och tävla på denna grymt fina anläggning.   Boka gärna med rabatt koderna på färjan då är det riktigt bra pris.
Tack för att ni läste bloggen och stort grattis till team Citius som åter vann ER CUP / NSHC tävlingen som gick  under helgen. Vi har efterlyst en samverkan inom Svensk Bilsport med samtliga 4 Långloppsserier inför 2019  och även med Eontyre samt Race 4 Fun för vi från STEC  skulle tycka det vore riktigt kul om vi kunde enas och köra rejäla weekend Test / kval Fredag   Race Lördag / Söndag  Då skulle Svensk Endurance kunna utvecklas till den absolut största och främsta Racingen inom Sverige. Men vi får se vad som sker och det politiska spelet sker i vinter men vi håller fanan högt och utlyser möte i Februari för det är på dessa möten som vi kan enas och få fram en riktigt bra säsong för er aktiva förare.  16 Februari kryss i din kalender för jag tror den är ledig just nu till Vårens STEC möte kryddat med nyheter som V-8   GT-Open  format osv.   vilka banor som är bokade mm  Kom gärna in med ditt teams tankar inför 2019 för ju fler som tänker till desto bättre slutprodukt  blir det
[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]