fbpx

 

STEC ställer ut på Malmömässan ?

STEC säsongen pågår hela året runt för de som tror något annat.  Marknadsföra Serien och de tävlande är något som hela tiden pågår för det är viktigt då det hela tiden ramlar bort team som inte orkar köra en hel säsong.  Oftast är det Pengar som det stavas till och därför har STEC nu sänkt priset inför 2019 till 3990 kronor för de första 5 racen och erbjuder både 2,4,6 timmars tävlingar för att fler förare ska kunna få vara med.  Att priset sjunker istället för höjs beror på att vi får in fler förare i Serien och samverkan med Legend V-8 som kommer tillföra bilar på startplattan vilket gynnar alla inblandade. Så 2019 kommer STEC Motorsport kunna erbjuda Sveriges billigaste långlopp och Legend racing.     Så att vi marknadsför oss på mässorna ligger helt i linjen med uppdraget att arrangera Svenska Mästerskapet i Endurance.  Kom gärna till Montern och prata om 2019.
Baofeng 888s ??   Vad är detta för något och varför köper STEC in sådant till 2019
baofeng.JPG
STEC kommer nu införa  Radio kontakt med samtliga team inför 2019. Och detta för att hålla en riktig hög säkerhetsklass inom STEC.   Det kommer gå till så att alla bilar blir utrustade med en baofeng som monteras med eller utan hörselsnäcka.  Vissa av er team har redan radiokontakt och det är så klart okey att ni använder den även i framtiden utan detta skall ses som en öppen radio där tävlingsledaren kan direkt anropa samtliga team för  code 60 , Pace car , Oljespill , Yellow Flagg , Red Flag , Fire ,  Och ni förare kan anropa tillbaka vid emergency situations.   Absolut inget snack om däcksbyte , förarbyten eller åsikter om teamkamrater eller funktionärsinsatser. Utan bara vid varning för fara.   Detta säkerhetshöjning kostar inte ert team någonting utan kostnaderna hoppas vi kan betalas genom att fler team vill köra STEC.
Så här kan det se ut från serier som har öppen radio
https://www.youtube.com/watch?v=SOf6ZoNJfbc

Denver   Vad är detta för nytt påhitt ? 
Stec försöker ju hela tiden som vi ofta tjatar om den pågående förbättringen inom Svensk Racing och nu kommer vi ed ännu ett inslag som vi kallar Denver ? denver
Denver har vi nu köpt in 30 stycken sk Dashcams in till serien 2019.  Detta för 2 anledningar   1 Det kommer kunna bli väldigt grymma filmer efter tävlingarna som vi kommer kunna ha på Youtube och facebook mm som marknadsförning av STEC.  Nummer 2  Videogranskning vid förseelser som vi inte har kunnat avgöra direkt ute på banan.   Mantorp är över 3.200 meter lång  8 stycken funktionärer  ute på banan och 1 i domartornet. Det finns inte en chans att vi kan syna av banan. Vi kommer ha 4-6 kameror ute och 30 stycken från teamen. Vi kommer ändå missa men vi vill kunna erbjuda de aktiva teamen en så god ärlig rättvis bedömning som möjligt.   Och kommer kunna granska situationer i efterhand för att öka proffsigheten och inte köra på den ständiga kommentaren ” Det vi inte ser kan vi inte döma på ”   Nu får vi ögon även från ert perspektiv genom denna Denver modell.   Vi kommer försöka finansiera dessa kameror genom att erbjuda företag att synas med i filmerna med reklam och sprid gärna detta. Det kostar blygsamma 6000 kronor plus moms för ett företag att synas på samtliga race 2019.    be dem kontakt oss för detta.  070-798 23 78.
Rent A Racing car 2019
STEC söker 6 förare inför 2019 eller företag som vill köra Audi. Konceptet bygger på att förarna går med i ett racing team där allt är klart när man kommer till banan.
Först genomgång och förarindelning i detta 6 timmar långa race som ingår i Svenska Mästerskapet i Långlopp.
6 Timmar långa så 6 förare behöver i varje team. prisbilden är blygsamma 19,900 per förare för hela säsongen inklusive racing licens och förarcoachning. För mer info kika på http://www.stec.se/…/sponsorer-samverkande-f%C3%B6retag-384…

Välkommen till STEC 2019 dela gärna till gasglada vänner och snabbt till kvarn för det är max 8 bilar kommande år som får vara med i detta Rent a Racing car koncept. Audi A3 byggs bilarna på  6 Förare per bil välkommen med ert email STEC@STEC.SE gärna med en motivering om varför just du ska få en plats i teamet
yokohama bil 2.png
ahsell.png
Juniorer 2019 Ta chansen att börja med bilsport inom STEC
http://www.stec.se/samarbetspartners/stec-junior-satsningen-41015920
Dela bil med pappa morfar eller va med i juniorteamet.  Vi kommer erbjuda ungdomsträningsdagar på Malmby och rena tjejteam.  kan detta vara årets julklapp till din racing intresserade tonåring. läs fundera beställ.
STEC 9-10 Februari Värmland Torsby.
Vi startar säsongen med iskörning detta kommer bli riktigt kul att se STEC teamen sladda ute på Värmlands isar.  Vi kör sprint sträckor ungefär som i Rally och har bokat boende i Torsby för 400 kronor per säng och natt.   Vill ni göra något kul i väntan på säsongen så kom och pröva bilen på isen.   Licenskursen öppnar den 30/3 Sviestad och www.lms.se Men i väntan på asfaltsäsongen så prövar vi lite annat också.  Vi kör även race ihop med www.enkelbilsport.se Det kan vi tipsa om för alla åldrar och alla förkunskaper nästa race går den 8 December hyr en bil eller kör med egen och full körglädje garanteras bakom ratten.  https://www.youtube.com/watch?v=CQm06tnoG_g
Nu önskar vi er en riktigt bra vecka som innehåller även starten av December  mindre än 1 månad till julafton   köp dina julklappar av oss på STEC  med racing inslag även presentkort för 2019.