fbpx

 

Magnus Berthling ny ordförande i Svenska Bilsportförbundet. Vi önskar stort lycka till.

Veckans Film är inspelad från Falkenbergs seger podium se den gärna

 

Inbjudan är nu öppen för Svenska Öppna Långloppsfinalen 2020 för Svensk Racing Endurance.

Vill du vara med med ditt team så skriv en anmälan till stec@stec.se priset är 6000 kronor inklusive Tidtagning , Licens , Startavgift , Dekalkit osv Lördagen är det Racing med krav på Bur,stol,Bälte och på Söndag körs finalen inom Enkel Bilsport/STEC Light/Krutcupen.  med 2-4 Timmars race med startavgift 3000 kronor per team inklusive allt.  Viktigt med anmälan i god tid för att kunna göra officiella Startlistor så därför går vi ut redan nu med 5 dagar före start vill vi ha ert email med Teamnamn som anmälan. Senare än 5 dagar så tillkommer 1000 kronor i startavgift.  Vill du bli Svensk Mästare i Långlopp ? Kom och var med i den Svenska Öppna Långloppsfinalen 2020.  Företag kontakta 070-798 23 78 för marknadsförning.

STEC Rock&Racing Tierp Arena 12 September med After Race 

Bandet som kommer och spelar för oss heter Platina och det kommer svänga. Så boka in Lördag med After Race finns boende och ställplatser för husvagn osv Ström kan ordnas för 200 kr per dygn.

STEC Prova på verksamhet 2020. 

Ta gärna och bjud in förare som vill prova på inför 2021. Med ett enkelt email så kan man prova på denna form med lånad bil och full utrustning.  Detta är för att öppna upp för förare som varit med i Bilsporten tidigare eller för nya förare. Den gruppen som varit med tidigare är enormt stor och betydelsefull.  Så vet du om någon bil eller team så bjud gärna in dem till kommande race.

Stella en kanon tjej och samarbete med SC Styling ännu ett företag som STEC kommer jobba ihop med

Behöver du hjälp med företagsbil , tävlingsbil eller privatbilen? Cenny på Ledworks är grymt duktig på att fixa bilar.

Nu laddar vi för en kanon vecka med race på Tierp Arena som körs under www.tierpmotorfestival.se

Vill du ja med något i kommande blogg ?? Skicka in info så lägger vi ut det.   Vill du ha info om tiderna inför kommande race kika på denna flik 

Vi hoppas nu att publiken ska kunna åter få komma in till banorna och framför allt till finalen.