fbpx

Denna vecka börjar vi med ett inslag från kanske den mest klassiska banan i världen när det gäller Långlopps racing. Circuit de la Sarthe = Le Mans se inslaget.

STEC resultat Gotland 200822 lördag 4 o 6 t

Resultat listan från Gotland om ngn missade den. 

Okey vi blickar nu framåt Tierp Arena. På Gotland körde vi även 2 timmar på Fredag är detta något som vi önskar fortsätta med ?  1000 kronor per team kostar det och vi kan hyra banan från 15-18,00 Fredag.  10 team så går det ihop.  Svara gärna under denna vecka för planeringen.

Racing Licens kurs den 11 September på kvällen kommer kunna hållas i samband med denna pris 995 för att få en licens kurs som gäller 3 år framåt anmälan på stec@stec.se

Publikfritt börjar nu justeras men vi behåller detta med 50 biljetter tills FHM säger något annat.  Biljetter kan du boka som alltid på stec@stec.se 

Yokohama AD08 populärt däck bland förarna bland STEC.

Frågan är ska vi skapa detta till ett enhetsdäck inför 2021?  Kunna få till en bra deal med Yokohama och beställa en hel container i dimension 205-225  15-18 Tum för att säkerställa dels att det finns däck men även ett sätt att hålla kostnaderna nere och ej köra på 052 eller andra dyrare däck. Detta är ett diskussionsunderlag som ni kan prata med Stefan Wettervik om på kommande besiktning på Tierp.

Fråga nummer 2  i veckans Blogg

Sturup Raceway på kalendern 2021 ? Baninfo Tanken är denna men detta måste diskuteras innan årsmötet.

1-2 Race i Södra Sverige  Sturup / Ring Knutstorp

1-2 Race i Norra Sverige  Tierp Arena/Mittsverige

1 Mantorp Gemensamt

1 Sviestad Gemensamt

1 Gotland Ring Gemensamt

Final Svenska Öppna Långloppsfinalen Gelleråsen/Sviestad/Anderstorp

Räkna de främsta 5 resultaten och dubbla poäng Finalen som race nummer 6

Detta för att kunna erbjuda dig som team en kalender som finns över hela landet. Men även kunna attrahera förare så man har ”hemmaplan”  någon gång under säsongen. Detta är även det ett utkast att diskutera inför 2021. Men vi ser ett sug att köra från Södra Sverige och då det går tungt för ER Cup så kommer vi erbjuda denna lösning att samverka med dem på södra Sverige under 2 race  samma med MSLS på Mantorp/Sviestad. Men detta kan vi naturligtvis inte bestämma mer än att komma med ett förslag. Varför Samverka med serier som inte vill ?? Jo vi från STEC vill från vår sida visa en öppenhet oavsett vad de övriga anser om oss och vårt tävlingsformat med Paus osv.  Vi ser det som viktigt att kunna hålla priserna nere för de aktiva även 2021-2023 och då är detta ett sätt att fortsätta vara billigaste serien i Sverige. Kom gärna med input/tankar/förslag.

Fler företag som nu kommer med i nätverket för samverkan

Gelins kgk

Arom -dekor 

Båda dessa kommer finnas med på Tierp Arena med fina erbjudande till STEC nätverk Vill du med ert företag profilera er så kontakta Hasse på 070-798 23 78 Så löser vi detta direkt.

Info om Tierp 11-13 September Extra slag för juniorerna

Stec satsar nu extra på att få barnen /Juniorerna att trivas på eventet.  Det kommer finnas elbilar / Gokart men även Teknik kurs för 14-20 åringarna  och på Söndag kommer det finnas möjlighet att köra på banan med Krutcupens enkelhet

Ta med Juniorerna och vill de vara med i Juniorkursen så skicka in en anmälan på stec@stec.se  så får de gasa , fixa och vara med likasinnade ungdomar och du får en extra anledning att åka till banan nu med barnen. win-win för alla inblandade.  Har du förslag på hur din familj kan trivas på STEC event ?   Hör av dig vi planerar även middag efter racet med Musik  boende finns att boka 350 kr sängen perfekt inne på området ström till husbil/husvagn 200 kr natten. Vi tror på att skapa event för hela familjen.

.

Vill du prova Racing ?? Kontakta www.stec.se så löser vi en provkörning