fbpx

Galet jämnt i Krutcupen finalen.  Efter 8 stycken 4 timmars race vinner duktiga North racing.  Men kika på silvret ?? Fållan Racing och Östervåla lika antal varv.  1162  det är över 200 mil racing och tänker man att starten går i Ystad-till Nordkap i norge i tävlingstempo och lägg på 200 kilometer till och det blir oavgjort ?? Odds på detta.

Jag pratade mycket stec igår på prisutdelningen så bli inte förvånad om det kommer även 2022 hungriga team från Krutcupen som tar klivet in i STEC 2022.

Team Onze  Tecknade årskort 2022 i klass 6 A i veckan som gick vilket känns riktigt bra att de antar utmaningen att försöka behålla kungakronan även kommande säsong.  Tack killar för er anmälan.

Garmin går in som klassponsor 10,000 kronor i klass 2 timmars GT-Open klassen som vi tror mycket på inför nästa år.  1-4 förare. Test / träning på morgonen  sen 60 minuter före lunch och 60 minuter efter lunch. Prisutdelning och hemma till sena middagen. läs mer på hemsidan

Finns även startklara Audi TT ready to race.

Tack Garmin Klicka

gt open  

Boka gärna teamets årskort på stec@stec.se

Siktet är att skapa en riktigt bra serie med A,B,C formatet och saknar du något eller vill du tillföra något till arrangörsgruppen så tveka inte att ringa eller skriva för dina tankar , synpunkter är viktiga för oss  070-798 23 78   stec@stec.se.

Vi kommer hålla i gång Bloggen under den kommande garage perioden på Måndagar.