fbpx

I morgon öppnar Oktober och STEC öppnar upp för 2020-2022

Vilken är din roll kommande racing säsong ?  Vilken ruta du än pekar på så är den viktigaste punkten att du är med.  Låt oss beskriva hur vi menar.

Hasse är trött mycket mer trött än vad någon vet eller kanske ser men så är den krassa verkligheten och jag har under året varit flera gånger på behandlingshem och blivit remitterad till att stressa ner och allt från konstiga piller till Yoga och mindfulness och psykologer.  Men jag har en vädjan att få hjälp oss bevara STEC och jag sträcker ut handen till de som känner att de vill vara med i organisationen.

Du kan vara ung gammal utbildad eller ny det spelar ingen roll men du måste vara engagerad och det är den kraften som nu behövs kommande 3 säsonger.  Jag är övertygad på att ordet samverkan kommer komma in mycket mer inom motorsport och STEC har nu skickat ut till 5 olika arrangörer en inbjudan till samverkan oavsett vilket form av motorsport det är så behövs det samverkan.  Tillsammans kan vi fortsätta skapa STEC Motorsport till ett naturligt val för förare som vill bedriva sin hobby utan påverkan från FIA som anser sig styra även Svensk motorsport ? Skicka in din ansökan idag till stec@stec.se   070-798 23 78

Tack till Erik Hedvall som under veckan betalade in sitt årskort på 10,000 kronor till STEC för att köra Swedish Nascar 2020. Vi var hos erik i Sandviken i Söndags och mycket spännande samtal om olika saker men framför allt detta och att skapa en plattform för verksamheten ekonomiskt.  och vi vill fortsätta traggla om detta med att bjuda in folk till Tierp 5 Oktober. 

Köp Jackorna innan de tar slut på Tierp Arena vi har Hoddies , jackor Strumpor t-shirt och barn overaller. Köp dessa till förmånliga priser och visa att du är med i STEC Motorsport.   500 kr jacka + Hoddie   T-shirt 150 kr  Hoddie 250 nu rear vi ut. Vi kommer även sälja skor handskar hjälmar osv så köp nu inför 2020 och slå ut kostnaderna över hela året.

Priser 2020 och var smart börja betala redan nu med start 1 November.     

Startavgiften för Endurance är samtliga race och träningar 20,000 kr  Börja betala nu med start 1 November 1 december  Hoppa över Januari  betala 1 Februari 1 Mars 4×5000 kronor  då är säsongen betald och ni kan fokusera på att lägga pengarna på bilen och vi kan bygga en stabil plattform och be sponsorerna betala fakturan 5000 kronor kan man få flera företag att kunna ”skänka” till teamet. Eller är ni 4 kompisar betala varsin på 5000 så är det klart.  Vill ni betala för varje unikt race kommer priset var 5000 kronor styck så ni tjänar 10,000 kronor på att betala för säsongen och framför allt vi kan planera detta mycket bättre med program; presentationer; sponsorlösningar samt startlistor.  Sprintloppen kommer kosta för hela säsongen 10,000 kr   Light 10,000 och då kommer det ingå 50 fribiljetter per team då detta bygger på att ni får publiken att komma 2020.  Årslicensen kommer kosta 900 kr för hela året  per förare kurs för nya förare 900 kronor.  Engångslicens 400 kr racing Light 200

Har du bokat boende middag lunch el startavgifter ??  gör detta här klicka 

Legend bil till salu 40,000 kronor motor 10,000 ring 070-798 23 78   Yamaha 1200 motor 

Swedish Nascar bil den svarta nummer 13 till salu 120,000 kan testas och köpas direkt på Tierp Arena kontant utan byten stec@stec.se

Volvo 940 ltt med dubbla sportstolar  4 p bälten monterad halvbur minimalt med rost byt bakaxeln och ha en perfekt STEC Light bil för mycket blygsam kostnad 10,000 bilen finns i Åkersberg och detta är kap då jag såg den förra veckan. Säljaren säljer den för 7000 om det går till ett ungdomsteam. mvh Hasse.

Över 1000 är intresserade över publik eventet 5-6 Oktober Tierp  bjud gärna in fler för detta vore riktigt kul för alla inblandade om vi kan bli 1000 pers. 

facebook länk 

Företagsinfo inför  2020

Ta del av Motorsportens kraft 2020

Nu bygger vi upp 2020 och vill samverka med ert företag för en win-win situation som bygger på att ert varumärke ska kunna stärkas upp ytterligare inom vår kundkontakt.
Vad kan vi göra för er ?

Startpaketet 10,000 kronor hela säsongen  Här får ni vara med på hemsida och vara synliga på tävlingarnas prisutdelning. dela ut någon av era produkter
och 10 fribiljetter ingår till varje tävlingsdag.

Racingpaketet  25,000 hela säsongen 2020.
Ni får vara synliga på samtliga tävlingar , 100 fribiljetter , Ni syns på hemsidor  , utskick till 10,000 läsare och med i bloggen och sociala medier med era produkter och tjänster.

Mästerskapspaketet 50,000 hela säsongen 2020
Ni får allt ovan plus att ni får reklamplats på varje tävlande bil precis vid nummerplattan som har en bra profileringsplats på bilarna.  I detta paket kan vi även bedriva direktförsäljning till våra kunder som behöver era tjänster och produkter.  prata med oss om hur vi kan hjälpa er att öka omsättningen.

Egen bil med all service  4 race 100,000 fritt antal förare.
Detta paket är för de företag som verkligen vill vara med även som körande team.
STEC tillhandahåller bil inför 4 tävlingar Tierp Arena + Sviestad Linköping
2 race före sommaren och 2 race efter sommaren.  Ni väljer förarbesättning och i paketet
ingår allt som Licens , förarutrustning , mekaniker , bränsle , allt finns på plats när du med ditt team kommer och ska köra racing i en Audi A3 Race edition med säkerhetsbur  dubbla racestolar hela paketet och självklart är bilen dekorerad med ert varumärke.

 

STEC har även ett unikt förarteam som heter STEC Women Team som består som namnet beskriver enbart kvinnliga förare mellan 16-60 år.  Unikt då det bara finns 1 team i Racing SM Långlopp med bara tjejer som behöver all form av ekonomisk hjälp för att hålla igång teamet.   Vill ni profilera ert företag med denna satsning har vi valt summan 5000 kronor för att många företag ska kunna vilja vara med. och de kör nästa gång den 5 Oktober på Tierp Arena kom gärna och se racet på plats mycket roligare än på Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=-Rt5sWD5lWc
Vill ni ha mer information kontakta oss gärna stec@stec.se  www.stec.se
Telefon 070-798 23 78  STEC Marknad.
Passar inget av paketen ovanför ? Prata med oss så skräddarsyr vi paket efter era önskemål.  Kanske huvudsponsor , klasssponsor , Vi är öppna för allt bygger på som detta email började  ”win-win” situation.