fbpx

En styrka som STEC har är just det nära samarbetet med Light serien. Som gör att det kommer team ifrån det egna ledet för att prata fotbollsspråk.  Vi kommer jobba oerhört mycket på att få in nya team i Light denna vinter för att kunna ha detta som en bas för nya team och förare så har ni vänner som funderar i banorna att börja köra så är vi glada om ni tipsar om Light 2020 Premiären är den 4 April på Björkvik och det är även då vi har ett ypperlig möjlighet att testa racingbilarna och vi kommer även ha Licenskurs med mera under denna helg.  Kryssa kalendern 4-5 April 2020.

Hemsidan är nu uppdaterad med mer och förhoppningsvis tydligare sätt att finna information om bla reglerna som kommer vara oerhört enkla 2020-2022 och bygga enbart på säkerhet.  Bygg en säker bil sen får du vara med och köra så är bra slogan.   2,4,6 Timmars och Sprint som vi nu diskuterar med flera spännande aktörer för att kunna skapa en bra öppen sprint där du även ska kunna deltaga med långloppsbilen vilket skapar en möjlighet att köra otroligt mycket för de team som har mycket förare eller vill exempelvis låta sponsorer eller hyr ut bilen för att få en inkomst till teamkassan.

STEC fortsätter pumpa ut reklam på sociala medier om detta med Pay&Drive konceptet 2020 och vi kommer i kommande Bloggnummer börja presentera både team och förare på ett bra sätt på hemsidan så vår vädjan är att boka ert årskort nu för 2020. Betala på avbetalning eller betala direkt.

4×5000 kronor eller 20,000 direkt alla 5 tävlingar 2020.  Förare 990 kronor i Licenskostnad per år och vi kommer under Mantorp Sviestad 3 tävlingar kunna använda AMB/ My Laps tidtagningsystem för de team som vill köra med detta. Tierp och Gotland kommer vi använda RFID systemet. som vi anser fungera mycket bra för en mycket låg kostnad. Men vi har båda systemen och kommer använda båda där vi kan. i anmälan så skicka med en bil och lite text så kommer vi kunna skapa en snygg teampresentation.  Företagsfaktura + Moms  Privat ingen Moms på fakturan Företagsevent eller Utbildning.

Företagsamverkan  Nu kommer vi med ett riktigt bra avtal inför 2020 och kolla gärna med era kontakter.

10,000 kronor till STEC  Då är man med som officiell sponsor dekal på bilarna , banner på hemsidan , namnet på teamjackorna , med i filmer , blogg , och vi kommer göra mycket för att presentera ert företag.

20,000 Allt ovan men även Vip biljetter till race och medåkning för kunder och gäster i paus

xxxxx kr Kom med egna tankar förslag och ideer  så skräddar syr vi paketlösningar .

STEC har flera julklappstips för dig själv eller present och varför inte ge bort en säsong till sonen , dottern , frun eller bonuspappa. Vi kan ta det på avbetalning  så vuxna betalar 1995 i månaden och ungdomar 995 kronor i månaden och får en hel racing säsong komplett med bil , bränsle , transporter Licens osv, Nu slår vi hål på alla myter om att Racing är omöjligt för den vanliga människan..  stec@stec.se för presentkort

STEC bjuder nu förare på Bio den 23 November i Stockholm kommer vi bjuda in STEC team till bio. Vi har bokat 40 biljetter och det skulle vara kul att få träffa er i kavaj och se denna film ihop som handlar lite om det många av oss drömmer om ett 24 timmars på Le Mans. Ta gärna med familjen och för att hålla koll så anmälan sker på email med antal biljetter och teamnamn.

Passa på nu att köpa däck till kommande säsong men även till vintern till dragbilarna , biltrailers osv   bästa möjliga pris genom STEC och Yokohama.

Okey Glad Fars dag och dela gärna vidare detta och teamet får naturligtvis en kickback på alla företagssamverkan vilket är viktigt att vi alla kan få ett riktigt bra 2020.

Hemsidan www.stec.se