fbpx

Efteranalysen visar en mycket positiv sak. Hoppa fram 27 minuter in i filmen så ser du vad jag menar..

Lamporna fungerar klockrent och kommer nu vara det främsta redskapet + Huvudposteringen på Sviestad 7 Maj.   Beställ dina lampor på anmälan. https://simplesignup.se/event/192132-stec-linkoeping-7-maj

Startlistan inför 7 Maj finner du under anmälan Är ditt team inte grönt så hör av dig med en anmälan

Memorera tiderna för din och allas skull..  Så slipper det bli struligt.  Efter Lunch är tiderna

  • 6 timmars Restart 14,00
  • 4 timmars Restart 15,00
  • 2 Timmars Restart 16,00
  • Målgång samtliga 17,00 Prisutdelning 17,10 sker under en Parc Ferme situation där du som förare kliver ur bilen och går direkt till vännerna vis prisutdelningen som sker upp vid gokartområdet på Sviestad.

Kan man under säsong byta klass och bil ?? Svar JA. Du kan även ta med dig dina antal körda poäng till nästa klass om du väljer att kliva från C-B eller B-A men inte från A-B eller B-C . Kan man för Tekniska gruppen påvisa att man har hamnat i fel grupp ? Så kan man i dessa specifika fall diskutera kilometer medflytt men detta skall definitivt vara i samråd med tekniska gruppen och får ej ske efter max 3 körda lopp dvs vårens race.

Virtuella filmer som förarmöten?  Absolut vi flyttar fram positionerna inom STEC och driver tanken med film som förarmöten. filmen skall finnas på denna blogg senast 5 dagar innan tävling och kommer även finnas på hemsidan , samt sociala medier och STEC  Youtube kanal 

Finns 3 sätt att lösa biljett till 7 Maj .

Direkt för publiken på www.linköpingmotorfestival.se 

Ditt team kan köpa subventionerade Biljetter på Hemsidan 

Publiken kan köpa direkt i Entré biljetter.

Varför vill STEC skapa en era med biljetter ?  STEC vill skapa ett system att kunna sänka priserna för de aktiva då allt annat runt omkring oss blir dyrare. 2022 kostar tävlingarna från 4000 kr styck 6 timmars racing. detta vill vi försöka sänka till 3500 kronor 2023. Men då banhyror och diesel naturligtvis drabbar oss som organisatör så måste vi försöka finna antingen fler tävlande eller finna andra intäkter.  Detta är en ganska enkel matematik.  Vi har egentligen 3-4 olika grupper bland teamen.

  1.  team som betalar allt från privata skattade plånboken
  2.  Team som gnuggar på och har lite stöd och hjälp från samverkansföretag.
  3. Team som tar detta som företagsevent och kör för företagets pengar som utbildning.
  4. Team som har byggt upp ekonomisk plattform som egentligen inte bryr sig om det kostar 4000 eller 3500.

STEC skapades av förare för förare och bygger på att skapa en bra bredd för då skapas också spetsen och vi ser hur det spetsen blir vassare för varje år vilket naturligtvis är kul men lika viktigt att det inte grusar bredden.

Publikbiljetter skapar i vår mall 2 viktiga incitament

1 Detta är inte en ”gärsgårdsserie”  Detta är Svenska Mästerskapet i Långloppsracing och där är det lika självklart att man som publik betalar som att gå på SM i fotboll , innebandy , Travbana, eller speedway.

2 Det bygger upp en ekonomisk plattform för STEC som arrangör och utan en bra grundekonomi kommer det inte kunna fortsätta satsas. Nästa inköp som planeras är en ny Rescuebil som skall omfattas av en bra säkerhet för förare.

Märke för overallen har kommit nya. Dessa skall sitta på inför besiktningen som alltid skall göras i samband med tävling. Har du inget STEC märke fastsytt så hämtar du direkt från inskrivningen och ser till att detta finns till nästa besiktning. . Detta är för oss arrangörer en självklarhet att detta skall sitta på föraren vid prisutdelningen,  osv. Är det inte en självklarhet för dig så kom och berätta orsaken så får vi se om detta går att diskutera bort men då bör det finnas läkarutlåtande med som säger att kroppen inte tål tråden eller ev  limmet från märket.

MILWAUKEE® är på plats på Linköpings Motorstadion den 7:e maj från klockan 12:00 och visar upp sitt breda verkstadssortiment med batteridrivna verktyg, handverktyg, PPE och förvaring. Passa på att ställa dina frågor till MILWAUKEE-teamet och testa verktygen på plats. Vi ses!  https://se.milwaukeetool.eu/

Ström till depån går att boka på hemsidan  

Slarva inte med dessa bokningar vill vi vädja om och det kommer bli ett system med depåplats med ström och depåplats utan ström. för vi vill kunna erbjuda detta en ”Premium” för de team som önskar ström istället för att höja avgiften och ström ingår.  samma med Lunch. Låt STEC få in dessa blygsamma kronor för annars är det ju ingen ide vi erbjuder lunch , kaffe , mackor om teamen ändå går in till husbussen och äter medhavd mat.  Förslag finns att mat skall ingå till samtliga team och bakas in i startavgiften.

Facebook , Instagram , TIK-Tok osv  STEC finns på samtliga men mest använder vi facebook. Dela gärna Linköping eventet https://www.facebook.com/events/893504204867526

Har du vänner bekanta som vill ställa ut fordon eller produkter , Tjänster hör gärna av dig .

Återvändarna !!!   STEC/Krutcupen kommer ha en kampanj som vi kallar just ”Återvändarna” Det är de team och förare som har lämnat bilsporten av olika skäl men som känner att det rycker i gasfoten nu under våren.  1000 kronor får du direkt som värvar in ett Återvändarteam till STEC 2022.  Det finns så många gasglada vänner och många har kunskap och nu efter Covid finna ett perfekt sätt att återskapa sin hobbyracing.

21 Maj kör vi Krutcupen i Västmanland som Enkel Bilsport. 4 timmars grussprut 100%.  Perfekt för familjen , företaget, kompisgänget. Regler osv finner du på Hemsidan  www.krutcupen.se   

Denna helg var flera av oss på Tierp Arena i Strålande solsken.  Perfekt att just Test&Tune prova bilen och provköra banan inför 28-29 Maj.  Tidtagningen är testad och fungerar perfekt med Transponderlinjer precis utanför depåutfarten så samtliga varv räknas ( Även depå varvet ) och detta känns riktigt bra.  Krutcupen vanns av team Narding 141 varv före TRX på 141 Varv  Team Östervåla skrapade ihop 140 varv och Skämsta som slutade 4 fick även de 140 varv.

   Detta funkar bra så här  blev testet från Tierp FILM   

Nu önskar vi dig som läser och följer Bloggen en riktigt fin helg.  med vänliga hälsningar STEC Gänget..