fbpx

Fler team sluter upp denna gång M-Race som bokar Mantorp. 

Varför är det så många team som köper årskort 2020 gentemot 2019 ?  Priset är skillnaden och den styr mycket. STEC sänkte årsavgiften med drygt  4000 kronor och direkt kommer en ökning med 50%. Ett race kostar 6 Timmars 6000 kr och 4 timmars 5000 kr 2 timmars 2500 kronor. om man väljer styckpris.  Vi är glada över att många team + 20 nu väljer årskortet då det skapar en stabil grupp som förhoppningsvis väljer att köra många race. För det blir ju roligare för alla inblandade.

Senast 31 Mars skall årskorten vara bokade och betalda tänk på det om ni önskar företagsfaktura. Vi kommer INTE pruta på sen startavgift = 1000 kr för team som anmäler sig senare än 5 dagar före race. Detta för det skapar merjobb med listor , email info , som vi kommer meila ut med senaste infon.

Däck finns nu att boka genom stec@stec.se sitt inte kvällen före och boka däck 

Fler win-win situationer skapas denna gång är det Tyska Backnang som tillverkar Coilovers för bla Koni som kan ta fram satser kompletta för 2,995 för gat och racingbilar specialpris för STEC och våra vänner

coilovers info

STEC inte enbart Racing 2020 vad menar vi med detta ? 

Jo vi ser med stor glädje fram emot dessa Motorfestivaler som STEC är en del av 2020. Och faktiskt en viktig del i hur vi kunde sänka priset till er tävlande med över 4000 kronor per team.  Vi kallar detta för Samverkan skapar gemensam framgång,  Föreningar ,Företag ,Grupper och privat personer önska vi komma till tävlingarna som exempelvis www.tierpmotorfestival.se som körs både i Maj och September. För att kunna sänka priset för race teamen måste vi få in ekonomin på annat. Så vi ber er alla bjuda in till racen publik för det är en indirekt sponsorspott till årsavgiften på er startavgift. Lyckas vi gemensamt få 800 betalande under 2020 på www.linköpingmotorfestival.se så kommer priset kunna fortsätta vara Sveriges lägsta racing med ca 50% lägra avgifter än de övriga serierna i Sverige. 800X100 kr =80,000  20 team som får 4000 lägre avgift=80,000 Ta detta med er publik om ngn anser sig tycka att 100 kr är dyrt för en heldag,  Jämförelse är biljetten från filmen Goodwood där kostar 1 dag 100 Pund drygt 1100 svenska kr. Har du tips på vad som kan locka besökare till banorna 2020 så tipsa gärna och bla kommer det finnas företagsplatser och Swap-Meet och möjlighet att köra på banan. osv.  Alla team har fått gratisbiljetter till Mantorp dela gärna ut dessa.

Dags att betala sin Licens=Försäkring.  990 kronor per förare gäller hela året alla race Swish eller Bankgiro viktigt med ett email med namn personnummer i samband med betalningen.Gästförare Racing 400 kr  Light 200 kr. per dag och betalas med Swish eller Kontant på plats. Gör det nu hemma i lugn och ro så är ett stressmoment mindre borta. Har du inget gått racingkurs boka datum snabbt med STEC för vi vill slippa sista minuten lösningar.

Frukost Lunch kommer alltid finnas på alla race. Mantorp , Svistead ,Gotland har egna restauranger Medan Tierp , Björkvik får vi rodda med själva och avtal skrivs nu för att vi ska kunna erbjuda mat.  Då tar man ju inte med sig egna grillar , mackor eller kaffe termosar Låt tjejerna som fixar ta dessa kronor och kaffe Macka 40 spänn på en racingmorgon kan vara den perfekta starten på dagen.  Uppmuntra tjejerna med en uppskattande gest eller kram för skulle vi tappa den servicen så vore det mycket tråkigt.

Viktig info  ( dela detta gärna )

Det blev lite väderomslag men ambitionen är att kunna erbjuda alla team test & Tune dag på Tierp Arena 22 Mars ta gärna tillfället i akt och testa bilen inför säsongen och ryck med kompisen med gatbilen.

Vagnsböcker kommer finnas för alla bilar som saknar vagnsbok. 500 kr kommer finnas på Tierp Björkvik Mantorp Men för att slippa Premiär kaos så kan ni så boka en kontroll innan Mantorp.

Känns som det är mycket pekpinnar i denna blogg men erfarenhet säger att nu med enbart 30 dagar kvar så kommer nerverna, stressen , in och då blir det snabba beslut och vi hjälper er gärna med allt från underställ handskar hjälmar osv men inte kvällen före.

Checklista inför Premiären 4-5 April

Bilen är den klar eller är det mycket kvar ?

Personlig utrustning har du allt och är det i bra skick?  kanske overallen minskat under vintern?

Är bokningen och betalning klar för licenser , startavgifter , box på Mantorp , Boende på Tierp osv

Är verktygen , pallbockar , domkraftsplattor , extra kylarslangar , multiremmar , generatorer , däck klart

Skicka ut ett sponsorsbrev du har ett stort nätverk med människor fråga när de senast stöttade ett raceteam med dekaler , en startavgift , produktstöd , kanske du får bra napp.  Checklistor är kanon.

Vi vill att just ert team ska få en kanonsäsong med STEC och tack för att ni väljer att tävla med STEC.

Just idag kom däcken till tjejernas team så har du någon tjej i din närhet som vill köra racing så är det läge nu att anmäla sig till tjejteamet stec@stec.se

Biljetter förköp till vänner , kunder , sponsorer , besökare kan bokas redan nu  100 kr Team som beställer har 30% rabatt