fbpx

Tack team Onze som skapat denna film som både motivation men även informativ film dela gärna.

Flera nya team anmäler sig och roligt att flera väljer årskort vilket betyder mycket gemenskap.

Team Willa från Enköping Klass A

Fordonsservice som vann 2019 kommer åter starka till klass B eller C med Rolf som teamleader.

Nikolai Sunding kommer till STEC Light med ett gång förare fyllda 1998 Nikolai känd både från Krutcupen men även en brutal Driftingförare som hörde av sig och berättade att de kommer till Björkvik 4 April.

Just detta att erbjuda förare Trackdays är viktigt i nyrekryterings processen så vi hoppas ni sprider detta till era vänner att kunna komma med sina egna bilar eller hyr bilar för att prova på detta med bankörning.  STEC har flera duktiga förarinstruktörer som gärna vill utbilda och tipsa i hur de både blir säkrare förare men även kan finna glädjen av att köra på banan.

Corona drabbar många just nu och Svea la en bra text som vi lånar från Facebook.

Folkhälsomyndigheten ha bedömt risken för smittspridning av coronaviruset som mycket hög. Därför ber vi er förare och publik som upplever symptom som:
🔺hosta
🔺feber
🔺halsont
🔺andningssvårigheter
Eller andra sjukdomstillstånd att ta kontakt med 1177 innan race eller hoppa över 1 race. För det kommer alltid nya race och vi håller alla tummar att ingen kommer till att få detta virus.  Tävlingarna för STEC är inte på något sätt hotade just nu. Men vi kommer få hålla koll på antalet besökare under Tierp och ev Linköping som är stec publikrace.. 

STEC Women team har fått hem sina däck från Yokohama har du ? Boka dem nu på stec@stec.se så du slipper stressen.  STEC Women har just nu 4 platser kvar för gasglada tjejer för 1,995 har din fru , sambo , dotter , svärmor möjlighet att ta en plats i teamet. För 5000 kan du få en plats i Audi TT bilen och 60 minuter körtid. finns 2 platser kvar i den svarta Audi 3,2 Liters TT bilen perfekt klass B bil.

STEC har köpt en lastbil inför 2020 för att kunna serva teamen med olika saker och den kommer finnas för uthyrning med eller utan förare mellan racen.  Så behöver du en rejäl lastbil så hör av dig 65 kubik rymmer skåpet. Så varför inte boka som en central Etta med öppen planlösning eller mobilt kontor.

STEC Test dag 22 Mars på Tierp Arena bokas direkt nu genom email så ses vi 10-16 öppen träning.

Samarbeten med andra arrangörer? 

Just detta med samverkan har vi tryckt mycket på under våren vilket har gett fina lösningar bland annat årets teamskjortor som nu är på väg från skräddarna.  Men även fler positiva energier skapas. Vill du som läser detta vara med och skapa en bra samverkan med STEC kraftfulla nätverk. så tveka inte att höra av dig. Dessa är några som samverkar med STEC 2020 på något sätt.

En av många förare med stort hjärta är ede norbert balint som kör ensam med sin Peugeot.  Nu tar han klivet in och bygger bur och kör den öppna sprintklassen 2020.   Välkommen Driver Balint.

Team Willa i Klass A kommer bli en Spännande satsning teamet från Enköping

Team Fordonsservice från Nykvarn gör detta som ett företagsevent och gör detta kanonbra 

Team Ledwork kommer till start till Premiären i STEC Light 

Mailchimp https://mailchi.mp/d49a36737dca/vlkommen-till-banorna-som-str-redo-2020?fbclid=IwAR2BDKypmnzkDyscEi69Tgl8l6kd45zMyHzc0AWDdq1FAqpSdjNhsTDX_dQ

Nyhetsbrev till en av våra underorganisationer  Bavariaracing

Tack för du läser och delar denna Måndagsblogg och STEC vill gärna dela detta som kom in i email i helgen från en av våra flitiga förare. 

Luften är kall o syrerik, solen skiner. Motorn dras igång med en lite offbeat ton som den har när fortfarande kall. Jag duttar till växelspaken och den rakskurna sekventiella lådan klonkar till med ett metalliskt duns och ryck som påminner om ett vapen. Långsamt börjar jag rulla ut på banan. Däcken är kalla och jag är den enda som kör på banan denna mars kväll. Motorn låter ännu vassare än vanligt i och med den syrerika luften och kurvorna kommer en efter en. Jag bygger långsamt upp värme i däcken, bromsarna, motorn, och lådan. Tittar snabbt ned på telemetrin och ser att jag närmar mig det optimala fönstret för dessa ack så viktiga temperaturer. Det känns riktigt bra att återigen vara bakom ratten i en racerbil. Efter några varv så är jag där – i ”the zone” – och mentalt totalt helfokuserat, alla funderingar, bekymmer och liknande försvinner och man är ett med maskinen. Den känns som en förlängning av ens egna tankar. Banan har blöta fläckar och är dessutom kall och oanvänd så greppet måste nosas upp varv efter varv. Dessutom är banan föränderlig och blir bättre för varje varv trots att solen nu håller på att gå ned och bländar lite i utgången av kurva 2. Jag ser hur varvtiderna blir snabbare för varje varv. Till slut kommer känslan av total tillit där man kan kasta in bilen i kurvorna och man litar på att greppet finns där, kanske ett litet lyft för att få fronten att återigen komma in på rätt spår ibland men helt klart finns greppet där, och mer än man tror. Ut på bakrakan – varje ny växel skjuts in och känns som att man blir sparkad i ländryggen – femman, sexan, det börjar gå riktigt fort, det gäller att inte missa bromspunkten eller råka ha ett hjul utanför spåret. Känslan när man får vagnen att sätta sig ordentligt genom en kurva och man vet att man är precis vid däckens bristningsgräns är otroligt spännande – man VET instinktivt när det går bra och man optimerar det man har till sitt förfogande. Adrenalinet pumpar för fullt och alla känslor är närvarande som en katt redo att hoppa på sitt byte – på helspänn men ändå avslappnad – det kommer så naturligt att ratta så lite som möjligt i kurvorna, behålla farten genom dem, bromsa hårt och sent samtidigt som man duttar fram spaken några gånger ned genom växlarna. Känslan är TOTAL. Det finns inget annat på jorden i det ögonblicket. Att kära racerbil är det bästa som finns!  Tack STEC för att ni ger mig denna möjlighet till njutning och kunna koppa bort allt en stund. Vi ses garanterat på Premiären inget virus i världen ska stoppa detta.

Garage 72 gör sig redo inför premiären med en ny logga 

Något som förvånar oss är att inte fler team har bokat Boxplats på Mantorp ??  Bara Team Onze som bokat plats 1500 kr 4-5 April och hela racedagen naturligtvis.  kan bli kallt på premiären. även om vädret är med oss just nu på väderprognoserna så vill ni ha box meila nu.

Boka gärna nu er körning på Tierp , Boka din plats i hyrbilsteamet , boka Licenser , vagnsböcker , för nu börjar vi känna att det drar ihop sig till start 2020.  stec@stec.se

Detta funkar prova och stötta dig själv och STEC Motorsport
Stort tack till alla er som har börjat använda Sponsorhuset när ni handlar eller bokar hotell på nätet. På Sponsorhuset finns över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och STEC Motorsport. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du STEC Motorsport med upp till 50 kr och du själv får en biobiljett. Om t ex 100 st av oss går igenom Bonusstegen så kommer STEC Motorsport tjäna 5 000 kr, och då har vi bara lärt oss hur deras koncept fungerar!

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!
Kom igång med Bonusstegen här: https://www.sponsorhuset.se/stec/intro

Stort tack för ditt stöd och tipsa gärna dina vänner och bekanta tar 3 minuter att göra stegen och du får en fri biobiljett.