fbpx

Vi ska dra lite hur man anmäler sig till STEC 2021.  

All anmälan skall göras på mail stec@stec.se Där skriver man in teamets namn ”Det räcker” Sedan betalar man med Swish  123 265 81 02 eller Bankgiro 595-3260 Eller ber om en faktura.  Märk alltid betalningen med teamets namn.  . När detta är klart fyller man i detta dokument  STEC-ANMÄLAN-START-  och sedan detta som man tar med till inskrivningen resp besiktningen. Besiktningsprotokoll Egenkontroll 

Detta gör ni senast 5 dagar före start. OBS har ni köpt årskort så räcker pappret med Besiktningen om det är samma förare som är med.  (Sen anmälan efter 5 dagar i mån av plats belönas ,med 1000 kr extra avgift som går till funktionärskassan)

Licenskostnaden=Försäkring är 1000 kr per förare och helår eller 400 kr för 1 dags licens inom STEC 2021. Detta är under tävling. Skall ni skjutsa eller ngn åka med på träningsdagar råder 200 kr i endags licens. OBS vi har nu gått i god att ingen kommer köra utan försäkring ett enda varv på STEC 2021. så missbruka inte detta inte detta under säsongen för skulle ngt inträffa så står vi alla med byxorna nere.  Anmälningssida på hemsidan

Licenskurs för STEC kostar 1000 kronor och sker 5 April 10 April och ev senare vid behov. Har du sedan 2020 en Licenskurs från Svenska Bilsportförbundet så går den bra att köra på även inom STEC 2021.

Nytt team  

JJP Racing som ni finner på Instagram kommer köra en Japansk bil med formel 1 anknytning på motorns namn ? Teamet har valt att inte vilja berätta mer om teamet som kommer slåss om SM pokalen 2021. Mottot är blir det silver kommer bilen hamna i bilpressen på skroten. Vi får se men ni är varmt välkommen till STEC 2021.

Sista minuten Inte 2021  Nu ska vi vara på er som iglar detta år. Boka redan nu idag däck ,overaller,handskar,skor brandskydd. Vi tar med till Tierp Arena men vi måste ju kunna få chans att beställa hem hyfsat rätt antal. Man måste absolut inte köpa grejerna på HEMSIDA Men för er egen del jämför priserna sen köp på stec sidan.

STEC Grundpolicy som är ganska lätt. Depån där hjälps alla åt oavsett bilklass och budget på banan rejsar vi och har kul. Har du problem med någon eller någon som vänd er alltid till tävlingsledningen. 2020 stängde vi av 2 förare under säsongen för grovt kränkande av medtävlande på sociala medier. Vi hoppas detta är glasklart för alla som kommer till startlinjen 2021. Hot,våld,eller kränkning ser vi oerhört starkt på. Vi kör också detta år under temat NEJ till våld mot kvinnor. Ett tema som vi ser som viktigt då vi aktivt arbetar för att fin in fler tjejer i Svensk Racing.

Hjälmar har ni kommit ett lass av så har du en gammal sliten hjälm så passa på att uppdatera med en ny.

 

Pokaler 2021 Nu har vi beställt pokaler för över 23,000 kronor inför denna SM säsong. Det är beställt 7 Olika pokaler då det är 7 olika race 2021. Så gör plats på prishyllan för nu kommer det nytt ”guld 2021”

Dubai årets första race 2021 i Långlopp 

https://www.youtube.com/channel/UCopWjPe1QbOFNf1dMs97E-w

Samma som STEC 3 klasser inom 24H baserad på Hästkrafter på bilen

Samverkan med Garmin  .

GP-Store 

www.mekdelar.se

 

Yokohama bästa däcken i Långlopp beställ dem på www.stec.se för bra pris med hemleverens

STEC Ambassadör  Vad innebär det när vi nämner ambassadörskap ? Vi har varit inne på lite trivsel ovan men detta kan omfattas av så mycket mer. Klass A,B,C har precis lika stort värde skulle likaväl kunna heta yzx och har du en bil som har ett värde på 15,000 eller 450,000  tävlat i 25 år eller första säsong.Samtliga team betalar samma avgift , har samma pokalhöjd och samma rättigheter och skyldigheter. Vi tror på den modellen att det finns inga frikort till att kunna köpa sig fri från ev bestraffningar. Boxen på Mantorp kostar lika mycket och likaså strömstolpen. Vi hälsar artigt på alla och applåderar vinnarna.Vi berömmer vilken fin teaminsats och bra kört minst lika mycket som vi berömmer bilen.Vi har i STEC ett öppet depåområde. Det är då viktigt med depåtystnad 23,00 och respekt. Varje bana är vi gäster på och vi lämnar arenan i ett städat skick som vi önskar det ser ut nästa gång vi kommer dit. Varje funktionär är förarens bästa vän på banan i en situation där det handlar om säkerhet. Varje förare är funktionärens bästa vän för utan förare och team så blir det inte heller kul att vara funktionär. Alkohol på motorstadion? Varje förare som åker ut på test/kval kommer få blåsa i alkomätaren. Vid racingfylla så blir det startförbud och ej återbetald startavgift.Vi ser samtliga förare , team , funktionär som en ambassadör för STEC Racing från du anmäler dig tills säsongen är slut i Oktober. Med dessa sista meningar tror vi att denna säsong kommer bli bra och nu läste vi att Branschkollegorna i MSLS ändrar i reglerna så det var lite upprört bland TCR bilarna. STEC tekniska regler ligger kvar hela 2021 samt 2022. Har du kontakter på företag som vill stödja prisbordet så är det uppskattat.

Mailen är öppen 24/7 stec@stec.se vill du prata med någon så ring 070-798 23 78 Vårt uppdrag är att serva dig som förare , team saknar du någonting ? Kontakta oss.  Nu vill vi från STEC önska dig en riktigt bra vecka sist så kommer STEC Loggan i PDFformat som du använda till dina utskick eller samverkansförfrågan.Önskar du den i EPS format för trycksaker eller liknande så maila oss så får du den direkt.

logga stec (1)

STEC SM Långlopp