fbpx

Vi har nu skapat möjligheten att vara med i ett Racingteam 2019.
Perfekt för dig som vill vara med men inte har garage biltrailers och framför allt tiden som det krävs bakom ett racing team.  Låt nu andra göra jobbet för dig och du fokuserar på just förarbiten.
http://www.stec.se/anm%C3%A4lning-blankett-samt-tidsschema/hyrbilsteam-38131208
Här sätter vi ihop team på 6 förare som får ett paket där egentligen allt ingår.   Du kommer till banan 08,00 och resten löser vi ihop på plats.  Bilen kommer vara en stabil Audi A3 full säkerhetsutrustning och godkänd i klassen STEC standard.    Det kommer var 5 tävlingar och även licenskursen ingår i paketet.      Detta kommer vara en bra lösning för dig som nu får möjligheten att vara med på riktigt .   För mer info meila oss på stec@stec.se.   Och du boka in premiären 14 April  knappt 6 månader dit.

Hemsidan och arbetet har omgående påbörjats då det ska vara lätt att hitta reglerna anmälan och resultatservice.  Vi har skapat ett team runt detta som kommer göra det smidigare och snabbare vid inskrivningen.   Så enkelt att ni som har årskort kommer inte ens behöva skriva in er varje gång då ni redan är garanterad plats och kör direkt för säkerhetsbesiktning och sen direkt warm up.
www.stec.se  
Samarbetspartners inför 2019  var med i denna dynamiska grupp som samverkar inom motorsport och gör samverkansavtal som blir en positiv knuff för samtliga.
Ni får som företag en mer försäljning genom nätverket till dessa team och förare              Stec Motorsport får in medel för att utveckla serien ytterligare i det ständigt pågående förbättringsarbetet då det är en drivkraft och passion för oss att bli vassa på området. Teamen och de aktiva vinner med fina prisbord och bra pris på vad de behöver som Yokohama  Oljemagasinet  Finess  GA     Men även andra medverkande öppnar vi dörren för 2019 som Viking Line  John Wall  som inte har direkt koppling till motorsport.   Men väljer att vara en del av STEC  Som även nu jobbar med detta som är en ren win-win för alla.

Nu kan du hjälpa dig själv och STEC Motorsport varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet.
Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset! Se filmen om Sponsorhuset här: https://www.sponsorhuset.se/stec/tips-till-foreningen/filmen/

Sponsorhuset har samlat över 600 kända nätbutiker på föreningens sida.
Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och STEC Motorsport får dela på!
Exempel på butiker: Hotels.com, Bokus, CDON, Ellos, XXL, Svenska Spel, Byggmax, InkClub, LensWay och Booking

”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar både du och STEC Motorsport pengar!”

Så kommer du igång med Sponsorhuset:

Börja med att bli gratis medlem via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/stec/blimedlem

Tack för ditt stöd och glöm inte tipsa dina vänner!