fbpx

Vilken superhelg först lite bilder 

Leif Daremo alltid duktig Klicka

Clas Käck duktiga media kille klicka

resultat listor , varvtider etc Hemsidan Klicka

Dagens oflyt hade tyvärr Peter i Ekebygg som kollade kvaliten på räcket med teamets fina svarta Honda. Det blev röd flagg och funktionärerna gjorde ett kanonjobb och Peter är en hårding som mår bra och bilen står hemma och får en service.

Dagens duell var var mellan team RR med killen i grön tröja som förste förare Elias. ( nått år gammal bild ) och Team OTR  även det ett far&son team och bror på något sätt med Roger eller om de var buksvågers?  hur som helst så var det en härlig duell. OTR vann med knappt 1 varv efter 3 timmars frenetisk körande. Härlig duell och Elias kom upp i tornet direkt efter målgång och sa att vi släppte OTR denna gång men nästa race då jäklar.

 

En annan duell

var i getingboet klass 6 B. Team Narding körde otroligt bra och ledde till lunch Epin och NSM stretade emot men Jennifer , Rikard , Thomas höll undan tills växlarna började hoppa ur. Slutade med hål i växellådan och saneringsteamet fick göra en insats.  Tord , Jesper , Marcus i Epin vad tydliga med att guldet skulle hem till Täby! Men som sist på Mantorp så knep NSM första platsen. Detta var en duell som var tight och mycket trevlig att hålla kolla på från domartornet. Duktiga förare i teamen och fina idrottsmän i samtliga 3 team.

Nästa race Mittsverigebanan 8 Juni Facebook event Klicka   

Som är en fristående serie med 4 tävlingar inbjudan Mittsverige presentation 2024 (2)

Nästa race i Skandinaviska Mästerskapet och SM är vålerbanan Norge 4 Augusti  Facebook event 

Tack alla som var med denna helg 

Trollhättan Motorfestival välkommen Klicka Facebook event Klicka