fbpx

Nu är samtliga 4 Endurance serier i Sverige igång och det är full fart i garagen och på banan vilket är jättekul.
Segrare i Er Cup 13/5  blev 2 fast 4 you med sin häftiga Opel visade att gammal är äldst.  och hade en kanon dag på på Sturup  tätt före Björnligan och DOD racing
Segrare i MSL Premiär blev EDE som äntligen fick till det med sin fina BMW  före Team 86 och Nero på bronsplats.    Tyskarna njöt med en enda plump då 11 första bilarna i mål var just BMW  förutom då Team 86 fina Seat.
NSHC hade wot Racing på översta prishyllan med häftiga Lotusen  före Team Ferdinand och Mekonomens Honda.  som körde racet på Karlskoga banan.
Jättekul att alla 4 serier är igång tycker vi från STEC  och vi tycker det är härligt att Svensk Endurance är så underbar bred.
STEC   37  team  + 10  i STEC Light klassen
MSLS  36 team
ER CUP   14 team
NSHC    12  team
99 team  som redan har startat Endurance säsongen  och redan nästa helg den 20 kommer den passeras till 3 siffrigt då både MSLS och STEC kör med flera nya team som funnit detta med Svensk långlopp.
Den 21 Oktober körs den svenska Långloppsfinalen i Sverige på Sveriges största Motorbana Anderstorp  som har banlicens för 54 bilar.  Kanske vi ska köra den som en 2 dagars om alla team vill vara med på årets sista långlopp
Vi lyfter på hjälmen för Svensk Racing överlägset största racing form  och vi har bjudit in de 5 bästa teamen från ER Cup och NSHC att få vara med på Linköping med rabatterad  startavgift  för att de ska få kunna vara med i STEC som är Svenska öppna mästerskapet inom Långlopp.  För i grund och botten är vi alla lika oavsett vad som står på nummertavlan  Vi vill alla ha häftiga race med många tävlande då blir racedagen perfekt.
mantorp 1
elmia 1