fbpx

pröva bilsport
Jag satt och letade bilder på Team för Team presentationen på Facebook.
http://www.stec.se/teampresentation-39378837
Det var få som hade uppdateringar om sin bilsport och därför får vi nu gå ut i en kampanj som vi hoppas ska kunna väcka dig som ambassadör inom STEC.
1000 kronor för varje nytt team som du kan ragga in till STEC  får du om det nya teamet hänvisar till dig som vägvisare hur de har hittat STEC.
Detta är viktigt för framtiden att vi får en nyrekrytering och en bred plattform att kunna stå på med 30+ team på varje tävling.
Dels av ekonomiska skäl men även för att det ska bli roliga tävlingar.    STEC Light är ingången till Svensk Endurance.  Det är där man enkelt kan starta sitt team.
Vi kommer ha 2 stycken pröva på dagar i Sommar
30 Juni   på Lundabanan  12-17    och 21 Juli på Mittsverigebanan   Det råder drop in och man kan komma med sin vanliga gat eller racebil och pröva detta med bankörning. och framför allt prata med oss hur du från 14 års ålder – 99 års ålder kan bli en racingförare.    Vi kommer också ha en fest den 1 September  där man som STEC förare kan komma med sitt team och rejsa  och rocka loss.
https://www.facebook.com/events/270434146790652/
Vi kommer också öppna upp för en Supportergrupp   den 25 Augusti på Mittsverigebanan där vi kommer ha en enklare Loge med första parkett för våra närmaste Supportrar där det serveras Cava och tilltugg.    Det är tänkt för våra sambo , fruar , döttrar , flickvänner   Vi ser detta som ett försök till en närmare samvaro mellan de tävlande och att det skall vara kul att ta med familjen.    Vi kommer även ta med STEC gokarten upp till Mittsverige för de barn och ungdomar som vill pröva detta med bilsport.    Sist men kanske det viktigaste så kommer vi ha 1 timme fri pröva på tid under pausen där man kan erbjuda sponsorer  eller andra prominenta gäster att  åka racebil på banan.
Tidschemat för Mittsverige finns nu ute på hemsidan och det som är spännande är att vi under samma dag kan köra både 6 timmars och 4 timmars race  även om de inte kör samtidigt.  Men att mötas under samma dag och ge inspiration och tips och råd ser vi som värdefullt.
 
 
Tidsschema Mittsverigebanan 25 Augusti
07,00  Frukost och besiktning inskrivning öppnar
08,00  TEST KÖRNING STARTAR
09,00  FÖRARMÖTE
09,30 START STEC RACING
12,30  PAUS OCH 1 TIMME TEST OCH PROVKÖRNING  LIGHT V8  TEST OCH UPPVISNING
13,30  RESTART I SAMMA PLACERING SOM INNAN LUNCH PAUSEN
16,30 MÅLGÅNG
17,00 START LIGHT
18,00  GRILLARNA TÄNDS FÖR MIDDAG
19,00 MIDDAGSPAUS  KÖRNING PÅ BANAN FÖR INBJUDNA
20-22  LIGHT KLASSEN FORTSÄTTER  MED LIGHT ON
GT-OPEN KÖR MED  6 TIMMARS KLASSEN 60-120 MINUTERS RACING
Vi ser gärna att Racing teamet stannar på kvällen  och är med på middagen
 
Okey det var Midsommardagens nyhetsbrev  och vi hoppas kunna dela ut många 1000 lappar för de aktiva  team värvarna  för det är ett budskap som är viktig inom STEC och för all annan bilsport.  vi var 25 team senast på Sviestad  nu spänner vi bågen i Augusti och önskar 30 team på www.mittsverigebanan.se