fbpx

Kaos i serien  detta med rubriksättning är tydligen väldigt viktigt för att locka läsarens intresse.  Bloggskrivaren på STEC  gick under veckan en snabbkurs i veckan och där tjatade de om detta med rubriken. KAOS I SERIEN  alla team hoppar av osv.  Vi lider verkligen för de aktiva , publiken men framför allt alla som gillar Rallycross VM.  Arrangörerna IMG anser vi gör ett stort misstag och det är att inte lyssna på de aktiva.   STEC tjatar ofta om detta men här ser vi tydligt vad som har hänt inom RX och det är 109 dagar kvar till premiären både i STEC Light på Malmby och till Abu Dhabi och hoppas det löser sig  men klart är tyvärr att J Kristoffersson inte kommer kunna ta en trippel.
Fler Team till STEC 2019  Denna satsning som vi gör med fler samverkanspartners ger nu effekt och denna gång är det Nord Fondkommission som går in och har beställt sitt team inför 2019.  Vi säger välkommen och klassen standard ökar och Svea Husbilar har börjat titta på designen  på hur deras Audi A-3 STEC Edition skall se ut.
nord.png
Tack för förtroendet att bygga dessa team som även öppnar möjligheterna för dig som ensam förare att kunna vara med   Läs mer om detta här klicka 
Merchandise nu skall vi synas  Detta mer profilkläder har efterfrågats och vi har haft lite trevande försök men nu inför 2019 kommer det bli en satsning med snygga skjortor , jackor , Polo  osv  kommer finnas att beställa på hemsidan i början på 2019 när nya hemsidan är uppdaterad med e-butiken osv.
Garagebilder i December mörkret 
skeppsbrons
Team Skeppsbrons skickar lite uppiggande garagebilder och teamet går verkligen in för detta med att lätta bilen inför 2019. Jonas och killarna från Jönköping önskar alla en god jul vilket vi tackar för.
STEC utställare på Stockholmsmässan 2019 Vi måste jobba med synlighet och hela tiden arbeta med att ge denna serie synlighet och existens berättigande. Detta är för oss en hjärtefråga och vi hoppas ni aktiva förare kan känna det arbetet ja nästan lidelsen för att detta ska bli bra inför varje säsong.  Att synas i samband med de stora mässorna är just ett sådant arbete. Vill ert företag synas på monterbilarna  på mässorna 2019 ?  Ring oss på 070-798 23 78 så gör vi en bra lösning för det handlar ju hela tiden om teamwork.  Och låt sponsorerna hjälpa er tävlande 2019.   Flera företag har haft ett bra 2018 så vi kan fakturera dem nu innan årsbokslutet för kommande säsong.  9,990 för Legend förarna  24,990 för Endurance teamen  11,990 för Light teamen  Då är ni direkt anmälda till samtliga event under 2019 .   Mer info om mässan går att läsa här 
Nästa blogg är på självaste Julafton men tror ni det stoppar STEC  nja den som väntar får se vad tomten kommer med på julafton morgonen.
Fram till dess vill vi hylla några team som gjort en fantastisk säsong  utan rangordning

Team Häzen tycker vi gjorde en super säsong 2 rutinerade rallyrävar Krille och Hasse som började 2017 med skrotbilsrejset och R4F  och som hade med sig ungdomarna på ett mycket aktivt sätt vilken gör varje tävlingsledare glad i bröstet.
Team Willa som gör en start prestation i Light med Gert som teamchef och sina söner gör en enastående säsong och stämmer ryktet kommer de laddade inför 2019 med uppdateringar i Racing klass 1 serien.
El Toro Racing ed far och son Ramirez  visar ett stort förarkapital och många funderade på om Eddie skulle klara stor bil. Men 4 faldiga gokart mästaren visade att det är inte storleken som är avgörande bakom ratten . Vi lyfter på hjälmen för topp prestationer.
Team Biljouren visade stor team anda med Kenneth med blivande fru körde teamet i Light Serien till flera segrar och i garaget på Värmdö skruvas det nu febrilt inför 2019.
Maria och Johan i räddnings teamet skall vi hylla och idag fyller Maria Hörnqvist år enligt säker källa. Vi från STEC är glada över er kompetens och engagemang och ser fram emot 2019 då säkerheten är en viktig medspelare i bilsporten.  Ni har varit superduktiga.   Vi önskar alla team , sponsorer , familjer och garagen nu en trevlig vecka och vi finns på meil stec@stec.se  och har där dygnet runt öppet hela julen så vill ni tillföra serien något inför 2019 så välkommen.
Vi vill även skicka en julhälsning till grupperna som är viktiga samarbeten kommande säsong.
www.enkelbilsport.se 
www.msrx.se