fbpx

Finaldatumet väntar vi med just nu av flera bra skäl och vi har flera olika alternativ men Oktober ligger alltid finalen i.

Elmia inställt tyvärr 2021 men det skapar en perfekt dag för Träning , Inställning , Licenskurs  den 5 April på Tierp  Kursen kostar 990 kronor gäller 3 år framåt  och Test/Träningsdag kostar 1000 kr per bil  perfekt tillfälle att prova allt inför premiären helgen efter på Mantorp.  5 April Bokas här Betalas med swish 123 265 81 02 Fri körning 09,00-17,00.  Licens kurs börjar 11,00  Kommer även finnas Pay&Drive bilar för 100 kr per varv att köra.

Detta med Träningsdagar är ngt som STEC kommer öppna upp för i samverkan med www.krutcupen.se När de kör sina race på Tierp så blir det perfekt möjlighet för STEC att träna och testa bilen mellan loppen. köra in bromsar osv. 995 kronor kostar det per dag. och är minst 5 timmar körtid.  Krutcupen kommer vara vår ”plantskola” och den 5 April som är årets första datum kommer vi även kunna göra vagnsböcker , Licenskurs men framför allt ett perfekt tillfälle att köra bilen till arbets temp osv. bokas som vanligt på stec@stec.se

Nya team kommer in och det glädjer oss oerhört för detta är ju grunden till att serien skall bli bra och rolig på alla sätt. Därför är detta med STEC Ambassadör så viktigt. Att bjuda in folk till tävlingar, finna sponsorer , och att skapa en bra atmosfär på och runt tävlingarna. Detta kommer vara en del av licenskursen.  Vi får nu många frågor från nya föratre och team. Hela denna vintersäsong är det vår skyldighet att snabbt svara på frågorna som du gärna kan ställa på stec@stec.se Den är öppen dygnet runt för kontakt med STEC.

KINI-Red bull går nu in som sponsor i Micke Mårthens team vilket är väldigt kul att fler team finner samverkansföretag att kunna skicka startanmälan till. Vi har gjort så att det subventionerade årskortet stegras prismässigt för att hjälpa teamen att kunna köra ekonomiskt. 7 Tävlingar  25,000 kronor det är 3500 kronor per tävling Sverigs absolut billigaste långloppracing.  Detta är vi oerhört stolta över att kunna erbjuda er team denna prisbild. kika på hemsidan för vi vill ni ska få en bra STEC säsong 2021.  Nästa Blogg kommer ut den 28 December då kommer det bland annat en film som riktar sig mycket för nya team som vill köra Långloppracing.

Norbert Balint och Ramo Mujkanovic 2 unga förare som har enormt bilsporthjärta. Den ena från Alingsås den andra Uddevalla har vissa likheter. Båda är invandrare och ingen av dem har hjälp hemifrån med pappor som hjälper dem att meka och fixa inför racet. Dessa 2 killar visar ett enormt vilja och just nu kör Ramo STEC Lastbilen genom europa för att finansiera sitt tävlande 2021. Detta imponerar stort på mig och båda kommer vara med i ett Hyrbilsteam 2021.  Vill du också vara med så hör av dig.

Julklappar   Garmin  Mekdelar  Rovab  samtliga 3 fina företag har bra julklappar till er förare och team